Çağla Şıkel... ANLATTI; ÇOCUKLAR DİNLEDİ!..

Çağla Şıkel... ANLATTI; ÇOCUKLAR DİNLEDİ!..

Anlatıcılığını Çağla Şıkel’in üstlendiği hem eğlenceli hem de öğretici bir masal yolculuğuna katılan ve farklı bir deneyim yaşamak isteyen tüm çocuklar rüya gibi bir gün yaşadı.

Yaptığı etkinliklerle her yaştan misafirin kalbini kazanan Kanyon, bu yıl 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 22 Nisan, Pazar günü çocukların hayal dünyasına katkıda bulunacak bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı.

 

Kanyon, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Çağla Şıkel’in anlatıcılığını üstlendiği rüya gibi bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 22 Nisan, Pazar günü Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşen bu etkinlikte, Çağla Şıkel çocuklara “Altın İğneli Terzi” adlı masalı anlattı.

 caglasikel_kanyon_masal_.jpg

Ayşim Özgür’ün bu etkinliğe özel yazdığı masalda, kahramanımız olan dünyanın en şık kral ve kraliçesinin her baloda tüm gözleri üzerine çeken gösterişli kıyafetlerini diken Altın İğneli Terzi ile Kral ve Kraliçenin kızları Prenses Saten’in geçmişten bu güne olan ilişkisinden bir kesiti konu alınmıştır. Etkinliğe katılan çocuklar, Prenses Saten’in görüdüğü rüya üzerine aldığı ani karar sonucu Altın İğneli Terzi ile kızının başına nelerin geldiğini öğrenirken aynı zamanda da sevginin gücünün kıskançlığı nasıl alt ettiğine tanık oldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.