Çağla Şikel... CENGİZ ABAZAOĞLU'NUN "AVATAR"I OLDU!..

Çağla Şikel... CENGİZ ABAZAOĞLU'NUN "AVATAR"I OLDU!..

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu’nun Türkiye'nin ünlü bir markası için hazırladığı, 2016 İlkbahar-Yaz ‘‘White Line’’ koleksiyonunun fotoğraf çekiminde Çağla Şikel güzelliğiyle göz kamaştırdı...

Koleksiyonunun fotoğraf çekiminde birbirinden iddialı tasarımlara hayat veren ünlü model Çağla Şikel, güzelliği ve fit vücuduyla yıllara meydan okudu.

Heyecanla beklenen defile için proje aşamasında 6 ay çalışan ekip, 3 ayda ışık desen oyunları ve donanım gücüyle organizasyonu hayata geçirdi. Dev model kadrosu ve sürpriz isimleriyle adL+Cengiz Abazoğlu defilesi, muhteşem bir showla geliyor.

Modern ve güçlü kadını simgeleyen tasarımlara imzasını atan, ünlü modacı Cengiz Abazoğlu “Çağla tasarımlarıma tüm güzelliğiyle enerji veriyor dinamizmini arttırıyor. Çekimde giydiği her kıyafette başka bir kadın oldu. Çıkan kareler hepimizi çok heyecanlandırdı. Defilede birçok sürpriz olacak anlatmak yetmez bizde sabırsızlıkla 1 Mart’ı bekliyoruz” dedi.

1 Mart Salı günü Zorlu Center’de gerçekleşecek, 2016 İlkbahar-Yaz defilesinde yer alacak ünlü model ve başarılı sunucu Çağla Şikel “1997 senesinden bugüne Cengiz’le birlikte çalışıyoruz. İlk defilemden bugüne birlikte yaşadığımız arkadaşlığımız, dostluğumuz, paylaştıklarımız çok fazla… Cengiz’in adını her duyduğumda, yeni bir proje gerçekleştireceğimiz zamanda tekrar tekrar  ilk günkü gibi heyecan yaşıyorum. adL+Cengiz Abazoğlu İlkbahar-Yaz tasarımlarının renkleri ve modellerine bayıldım, tüm parçalar keyifle taşıyabileceğimi söyleyebilirim. Umarım enerjimiz hep böyle devam eder. Cengiz’in söylediği gibi daha çok işler başaracağız ve 70 ‘imizde dahi bu heyecanı paylaşacağız. Bu yüzden kendime çok iyi bakmam gerek ”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.