Çağla Şikel..."KAPIM AŞKA AÇIK"!..
Çağla Şikel önceki gün bir markanın katalog çekimleri için objektif karşısına geçti.
Marka için tasarımlar hazırlayacağını ve yaza doğru koleksiyonunu çıkaracağını söyleyen Şikel, özel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalar yaptı.
37 yaşında olduğunu ve sert duruşundan dolayı erkeklerin kendisinden çekindiğini anlatan model,“Kapım aşka açık ama aynı enerji karşıya geçiyor mu bilemiyorum. Çok çalışan çocuklarına bakan, güçlü duran bir kadın var. Her erkeğin harcı değil benim hayatımı kaldırabilmek. Ben olsam bana yanaşmam” şeklinde konuştu.
"EMRE ALTUĞ'LA BİR DAHA OLMAZ"
Emre Altuğ’la barışıp çocuk yapma ihtimaliyle ilgili soruya “Olmaz, o olmaz tekrardan” diye gülerek cevap veren Şikel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah nasip ederse biriyle karşılaşacağım da evleneceğim de... İki erkekten sonra kızım da olsun istiyorum.”


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.