Çağlar Alkaç... AHMET KAYA’NIN VELİAHTI OLARAK GÖSTERİLİYOR!..

Çağlar Alkaç... AHMET KAYA’NIN VELİAHTI OLARAK GÖSTERİLİYOR!..

Güçlü sesiyle Ahmet Kaya’ya benzetilen Çağlar Alkaç, kendisi için yapılan bu benzetmeden büyük gurur duyduğunu belirtiyor.

Çocukluğundan beri hayran olduğu Ahmet Kaya’yla aynı cümlede isminin geçmesinin bile kendisi için büyük gurur kaynağı olduğunu söyleyen Çağlar Alkaç’ın yorumunu ünlü isimler Cem Adrian, Koray Avcı,  Mehmet Erdem, Seda Bağcan, Volkan Konak ve Yaşar’da çok beğeniyor.

2017 yılının başında çıkardığı ilk albümüyle bir anda dikkatleri üzerine çeken ve ikinci albümünü de geçtiğimiz günlerde çıkaran Çağlar Alkaç, Avrupai görüntüsü ve güçlü sesiyle kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Yorumculuğunun yanısıra yakışıklılığıyla da beğeni toplayan ve Kanye West’e şaşırtıcı biçimde benzeyen Çağlar Alkaç “Ben yaptığım müzik tarzının yepyeni bir bedende, estetikte var olmuş hali olmak istiyorum.

İnsanlar bu noktada şaşırıyor ve ben insanları şaşırtmayı seviyorum”cümleleriyle duygularını ifade ediyor.

Seyhan Müzik etiketiyle yayımladığı albümü ‘Ben Bilirim’ de Ahmet Kaya’nın ‘Söyle’ isimli şarkısını yeniden yorumlayan Çağlar Alkaç, aldığı övgü dolu yorumlardan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken amacının Türk Halk Müziğini ve özgün Pop Müziği yeni kuşaklara da tanıtmak olduğunu söylüyor.

Çağlar Alkaç’a müzik dünyasının ünlü isimleri Cem Adrian, Koray Avcı,  Mehmet Erdem, Seda Bağcan, Volkan Konak ve Yaşar  da büyük destek veriyor.

İŞTE ÇAĞLAR ALKAÇ'IN "SÖYLE" İSİMLİ ŞARKISI...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.