Çakallarla Dans... BOZCAADA ÜZÜMÜNE VE BAĞCILIĞINA DESTEK!

Çakallarla Dans... BOZCAADA ÜZÜMÜNE VE BAĞCILIĞINA DESTEK!

Klarnet ve darbuka eşliğinde dans ederek göbek atan Çakallarla Dans filminin yönetmeni Murat Şeker, “Çavuş'unu ye bağını sorma” diyerek tüm misafirleri bağbozumu turuna katılmaya davet etti.

Çavuş üzümüne ve bağcılığına destek verilmesi amacıyla gerçekleştirilen bağbozumu turlarına Feridun Düzağaç ve Ata Demirer'in ardından ismi Bozcaada ile özdeşleşen yönetmen Murat Şeker'den de kampanyaya destek geldi.

Klarnet ve darbuka eşliğinde dans ederek göbek atan Çakallarla Dans filminin yönetmeni Murat Şeker, “Çavuş'unu ye bağını sorma” diyerek tüm misafirleri bağbozumu turuna katılmaya davet etti.

20 yılı aşkındır sık sık Bozcaada'ya gelen, ailesi ise 12 ay Bozcaada'da yaşayan yönetmen Şeker, bağbozumu turuna katıldı.

Ailesinin bağı olduğunu ve babasından az da olsa bağcılık üzerine bilgi edindiğini aktaran ada sevdalısı yönetmen Şeker,  “Bu kampanya çok güzel ve ben bunun için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir fikir olmuş. 

En önemlisi Bozcaada'nın ana besin maddesi olan çavuş üzümüne sahip çıkılması, gelen turistlere tanıtılması çok iyi. “ dedi.

Bağ makası ile bir sepet üzüm toplayan ünlü yönetmen Şeker, hasat yaparken ki samimi ve sempatik tavırlar ile de tura katılan misafirlerin ilgi odağı oldu.

Dönüşte klarnet ve darbuka ile coşkulu eğlence sırasında ısrarlara geri çeviremeyen yönetmen Şeker, dans edip, göbek attı.

Kendi elleri ile sepete doldurduğu üzümleri misafirlere ikram eden yönetmen, bağbozumu turları hakkında misafirlere bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.