“Camdaki Kız… SEZONU PASTAYLA KAPADI!

“Camdaki Kız… SEZONU PASTAYLA KAPADI!

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği ilgiyle izlenen dizisi “Camdaki Kız”, 9 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümüyle sezon finali yapıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu edinen Camdaki Kız’ın sezon finali bölümü çekiminde seti, dizinin yapımcısı Onur Güvenatam ziyaret etti. Başarılı bir sezonu geride bırakan Camdaki Kız ekibi ve OGM Pictures’ın kurucusu Güvenatam, hep beraber pasta keserek başarılarını kutladılar. Yayınlandığı ilk günden bu yana reytingin zirvesinden inmeyen dizi, yeni sezonda da güçlü hikayesi ile ekranlarda olacak.

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Enis Arıkan,  Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor. Dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken, dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.