Can Bonomo...HANGİ ŞARKI HAYATINI DEĞİŞTİRDİ?

Can Bonomo...HANGİ ŞARKI HAYATINI DEĞİŞTİRDİ?

Uzman klinik psikolog ve yazar Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu ''Katarsis'' programı yepyeni bölümleriyle ''Bana Göre TV''de yerini aldı.

İddialı konukları ve gündem yaratan sohbetleri ile dikkat çekmeye devam eden Katarsis’in bu haftaki konuğu başarılı sanatçı Can Bonomo oldu. 

ÇOCUKLUĞUMDA SUSKUNDUM BÜYÜDÜKÇE ÇENEM AÇILDI!

Gökhan Çınar'ın çocukluğunu ve unutamadığı bir anıyı sorması üzerine Can Bonomo; ‘’10 yaşımdaki doğum günümü asla unutamam.

Annem arkadaşlarımı toplamış ve bana doğum günü sürprizi yapmıştı. Annem, Asteriks Galya Kalkanı’nın yeni sayısını hediye etmişti.

Babam ise akşam eve geldiğinde basketbol potası ve top hediye etmişti. Bunlar o yaşlarda çok güzel gelen şeylerdi ama çocukluğumda biraz suskundum.

20’li yaşların sonlarında görece daha fazla şey ifade eden biri olabilmeyi başardım, büyüdükçe çenem açıldı.’’ diye konuştu.

HAYATIMI DEĞİŞTİREN ŞARKI: YAĞMA YAĞMUR!

Hayatını değiştiren şarkının Ezginin Günlüğü grubuna ait Yağma Yağmur şarkısı olduğunu ve bu şarkıyı her duyduğunda çok duygulandığını dile getiren sanatçı:

''Bazı şarkıları o kadar seviyoruz ki hayatımızın birkaç yerinde bize eşlik ediyorlar.

İLK KEZ MAAŞ ALDIĞIMDA BÜYÜDÜĞÜMÜ ANLADIM!

Sinema ile ilgilenmek istediği için İzmir'den İstanbul'a gelen Can Bonomo, o dönemleri Gökhan Çınar'a şu sözlerle anlattı:

''Hem üniversiteye başlamak hem de çalışarak para kazanmak durumundaydım. Birden hayatımda çok fazla şey oldu.

Babam, İstanbul’a taşınmamı istemiyordu. Neden istemediğini hiç konuşmadık. Bizim çok iyi anlaşabilmemiz için benim büyümem ve onun yaşlanması gerekiyordu.

İstanbul'a gelip bir radyoda çalışmaya başladım. Hayatımda ilk defa maaş aldım. Can Bey bu da sizin maaşınız dediklerinde içimden artık ben büyüdüm dedim.''

 ''Katarsis'' yepyeni bölümleriyle ''Bana Göre TV''de.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.