Can Feda / Burak Özçivit... YÜZBAŞI ALPARSLAN'IN ETKİLEYİCİ KONUŞMASI!..

Can Feda / Burak Özçivit... YÜZBAŞI ALPARSLAN'IN ETKİLEYİCİ KONUŞMASI!..

Yeni vizyonda giren Can Feda filminin açılış sahnesini herkes ilzyebilecek! Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’in başrolleri paylaştığı “Can Feda” filminin çok konuşulan sahnesi youtube’a yüklendi.

“Türk askerinin vicdanı kurşundan önce gider” cümlesiyle yola çıkan film, Burak Özçivit’in canladırdığı Özel Tim Komutanı Yüzbaşı Alparslan’ın konuşmasıyla başlıyor.

Gerçek olaylardan ilham alınarak kurgulanan “Can Feda” düşman hattının gerisinde, dünyanın en tehlikeli bölgesinde başlıyor.  

İşte Özel Tim Komutanı Yüzbaşı Alparslan’ın (Burak Özçivit) konuşması:  

“Şu anda düşman hattının gerisindeyiz. Burada öyle sırtımızı yaslayacağımız dost birlikler yok. Dünyanın en tehlikeli bölgesindeyiz. Arkamızdan gelecek binlerce askerimizin hayatı bize bağlı. 

Bombardıman için işaretleme yapıp ordumuzun geçişini sağlayacağız. İşte o yüzden buradayız, ordumuz için buradayız. Vatan için buradayız. 

Çok iyi biliyorsunuz, Özel Kuvvetler askeri alınmaz, özel kuvvetler akseri yapılır. Bunun için dünyanın en zor eğitimlerinden geçtiniz. O yüzden buradasınız. O yüzden karşımdasınız. 

Oradan buradan toplama heriflerin sizin karşınızda hiç bir şansı yok. Hepinizin gözlerinde, yüreğinde o inancı göreceğim. Anlaşıldı mı asker? Gazamız mübarek olsun”. 

“Can Feda”da Burak Özçivit, sınır ötesi operasyonunda işgâl ekiplerine karşı canını ortaya koyan Özel bir Tim’in komutanı Yüzbaşı Alparslan’ı canlandırıyor. 

Kerem Bürsin’in canlandırdığı Jet Pilotu Yüzbaşı Onur’u düşman hattından kurtarmak için başlayan macera, beklemedikleri bir savaşa dönüşüyor. 

Türk askerinin olağanüstü şartlardaki gücünü ve yüreğini anlatan, Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı “Can Feda” sinemalarda.

İŞTE O KONUŞMA...

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DrgbsFDWxyo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.