Can Tanrıyar... ONA DA YAR OLMADI, OLAYLI EVLER İCRA YOLUYLA SATILDI!

Can Tanrıyar... ONA DA YAR OLMADI, OLAYLI EVLER İCRA YOLUYLA SATILDI!

Gazeteci Can Tanrıyar’ın borçları nedeniyle haczedilen evleri satıldı. Kaderin cilvesine bakın ki icradan satılan evlerin ikisi olaylı şekilde boşandığı eşi şarkıcı Petek Dinçöz’ün “Can Tanrıyar zorla elimden aldı” dediği evler olduğu öğrenildi.

Pandemi döneminde Can Tanrıyar’ın Uçankuş TV’de yatırımcı ortağı H.E’nin hesapları inceleme isteği nedeniyle arası açıldı.

Hesapları bağımsız mali müşavirlerin incelemesine izin vermeyen Tanrıyar’ın tutumu karşısında iş insanı H.E konuyu yargıya taşıyarak sözleşme gereği ‘sözleşmeden dönme hakkını’ kullandı.

Ortağının bu tutumu üzerine Tanrıyar ailesi sosyal medya üzerinden iş insanı ortağına, ortağının ailesine ve yakın çevresine akla hayale gelmeyen ‘tehdit ve şantaj’ dolu paylaşımlarda bulundu.

Bunlarla da yetinmeyen Tanrıyar ailesi fütursuzca ‘yargıya’ da ‘ayar vermeye’ hatta ‘tehdit’ etmeye kadar işi götürdü.

Öte yandan, iş insanı H.E, Tanrıyar ailesinin sosyal medya üzerinden yaptıkları bu ‘tehdit, şantaj ve iftiralarla’ dolu paylaşımları da yargıya taşıdı.

KADERİN CİLVESİNE BAKIN, PETEK DİNÇÖZ’ÜN AHI TUTTU!

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz 17 Nisan 2014 tarihinde Beyaz TV'de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuk oluyor ve dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyerek “Can Tanrıyar'dan kurtulamıyorum bana yardım edin.

Başbakanımıza sesleniyorum. Emine Hanım'a sesleniyorum. Lütfen bana yardım edin.” diyordu.

Dinçöz, olaylı bir şekilde boşandığı Can Tanrıyar’ın evlilikleri boyunca kendisini sürekli dövdüğünü ve tehdit ettiğini iddia ediyor ve “kazandığım iki üç kuruş parayla sabah programı yaptım.

İki tane ev aldım, kendi üzerime hiçbir şey almamı istemiyordu adam.

Onları da kendi üzerine aldı yedirmem dedi sana bu evleri.

Bankaya para yatırılır "git şu kadar çek bana getir" derdi.

Çocuğunun bindiği araba bile benim paramla alındı.” diye isyan ediyordu.

Kaderin cilvesine bakın ki, Petek Dinçöz’ün alın teriyle aldığı ve Can Tanrıyar’ın zorla elimden aldı dediği o 2 ev dün icradan satıldı. 

Uçankuş TV'de görev yapan 80 çalışanı maaşlarını ve tazminatlarını ödemeden kapı önüne koyan Can Tanrıyar’ın icradan satılan evlerine rağmen borçlarını sıfırlayamadığı ve halen 30 milyon TL borcunun olduğu gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.