Can Yaman...BİR BU EKSİKTİ! ÇAĞATAY ULUSOY'A DA MI?

Can Yaman...BİR BU EKSİKTİ! ÇAĞATAY ULUSOY'A DA MI?

'Libido' açıklaması ve İspanya'da bir kadın hayranına "Arka odaya gidelim" şeklindeki çirkin cevabı ile tepki çeken oyuncu Can Yaman, şimdi de meslektaşı Çağatay Ulusoy hakkında sarfettiği iddia edilen sözlerle gündemde...

Magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Can Yaman'ın, katıldığı bir davette, skandallarına bir yenisini eklediği ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinden Onur Baştürk'ün, "Görkemli Sergi Yemeğinde Can Yaman ve Çağatay Ulusoy Dedikodusu" başlıklı yazısı şöyle:

"Ahmet Güneştekin’in eski ve yeni işlerinin bir araya getirildiği 'Hafıza Odası' adlı serginin açılışı şerefine önceki gece verilen 350 kişilik yemekte yine dönüp dolaşıp ne konuşuldu? Tabii ki Can Yaman! Buyurun geceden notlara...

Fairmont Qasar’ın himayesindeki eski likör fabrikasının galeriye dönüştürülmüş halinde, yani Pilevneli Mecidiyeköy’deyiz.

Galerinin hemen önüne dev bir çadır kurulmuş. Çadırda tam altı tane uzun masa var. Herkes Ahmet Güneştekin’in davetlisi.

Davete ve tabii serginin ayrıntılarına sonra gireceğim. Önce benim oturduğum 9 numaralı uzun masada konuşulan o konuya gelelim. Yani Can Yaman konusuna...

Meğer Can Yaman bundan 1,5 ay önce aralarında sosyetik isimlerin de olduğu bir yemekteymiş. Bizim 9 numaralı masadan da o gece yemeğe katılanlar olmuş. Zaten her şeyi onlar anlattı.

Herkesin tuhaf karşıladığı ilk hadise şu olmuş: Yaman kendisini pek tanımayan ya da dizisini izlemeyenlere Instagram'ını açıp göstermiş, 'İşte ben buyum, bunlar da yurtdışındaki hayranlarım' diye...

İkinci hadise ise şu: Yemektekilerden biri, 'Ben Çağatay Ulusoy’u beğeniyorum, iyi oyuncu' deyince Can Yaman, 'Şimdi tuvalete gidip kusacağım!' diye yanıt vermiş.

Bu lafın üstüne kendisinin Best Model yarışmalarından gelmediğini özellikle belirtmesi de o gece yemekte olanların hayli dikkatini çekmiş."

Son olarak sosyal medyada gündem olan videoda; İspanyol televizyon kanalı Medyaset'in muhabirine röportaj veren Can Yaman'ın, "Ne kadar güzel bir hanımefendi" şeklinde Violeta Mangrinan isimli genç kadınla buluşmak için kurduğu cümleler dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.