Candan Erçetin... HEM COŞTU HEM COŞTURDU!..

Candan Erçetin... HEM COŞTU HEM COŞTURDU!..

Her performansıyla göz dolduran Candan Erçetin, ‘Vadistanbul Açıkhava Konserleri’nde günlerce konuşulacak bir konsere daha imza attı.

Güçlü sesi ve zerafetiyle sevenlerini kendine hayran bırakan Erçetin “İstanbul için çok yeni bir mekan, Vadistanbul Açıkhava 'da 2018’in yaz sonu konserlerine hepiniz hoşgeldiniz” dedi ve ‘Kim Korkar’ şarkısıyla açılışı yaptı.

Hayatta yaptığımız hatalarla ilgili de bir şeyler söyleyelim diyerek ‘Meğer’i  seslendiren Candan Erçetin müzik ziyafetine ‘Kırık Kapler’, ‘Git’ ve ‘Milyonlarca Kuştuk’ şarkılarıyla devam etti.

ÇOK GÜZELSİNİZ!

 Güçlü yorumu, slow şarkıları, eğlenceli repertuarı ve orkestrasıyla sevenlerini büyüleyen usta sanatçı, şarkılarını konser alanını dolduran coşkulu dinleyicisi ile birlikte söyledi ve ekledi “Çok, çok güzelsiniz, sesiniz de çok güzel geliyor.

Muhteşemsiniz, benim sizi övmeme gerek yok, zaten siz de duyuyorsunuz kendinizi”.

 CANDAN ERÇETİN “HAPPY BIRTHDAY” DEDİ

Kalabalıktan “İyi ki doğdun Tuğçe” sesleri yükselince Erçetin konsere ara verdi ve “Çok kalabalığız, elbet birden fazla vardır doğum günü olan.

O yüzden bu akşam doğum günü olan herkes için söyleyelim” diyerek “Happy Birthday to You” şarkısıyla jest yaptı ve ekledi: “Bu bizim için bu çok kıymetli.

Bu kadar özel bir günü bizimle geçirmek istediğiniz için çok teşekkür ederiz. Önünüzdeki yaşta, yani bu yıl içinde her dileğiniz gerçekleşsin. Seneye tekrar görüşelim”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.