Cansu Dere... İSPANYA'DAN ÖDÜL!

Cansu Dere... İSPANYA'DAN ÖDÜL!

İspanya'nın başkenti Madrid'de 2011'den bu yana faaliyet gösteren Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası’nın (CCHT) bu yıl 6.sını düzenlediği ödül töreni dün akşam Madrid’de düzenlenen görkemli bir törenle kültür ve sanat dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Ödül törenine İspanyol ve Türk üst düzey devlet temsilcilerinin yanı sıra, iş ve sanat camiasından seçkin davetliler de katıldı. 

La Casa De Papel’in sesi Cecilia Krull, Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesi olan dünyaca ünlü Flamenko grubu Los Vivancos, Pop Opera’nın önemli isimlerinden Innocence, Flamenko’nun yıldız isimleri Carlos Rodriguez ve Sergio Bernal ile İspanyol ve Latin televizyon dünyasından onlarca ünlü isim ödül törenini yıldızlar geçidine dönüştürdü.

Jüri oylarıyla üç ayrı kategoride iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunan firma ve kişilerin ödüllendirildiği törende, yayınladığı Türk dizileriyle Türkiye'nin tanıtılmasına büyük katkı sağlayan Atresmedia;

Türk firma kategorisinde, 20 yıldan bu yana kültürel alanda düzenlediği faaliyetleriyle iki ülke arasında kültür köprüsü kuran Pasión Turca ve bireysel başarı kategorisinde, oynadığı dizilerle İspanya'da büyük beğeni kazanan Cansu Dere ödüle layık görüldü.

Cansu Dere ödülünü İspanya’nın Divası Luz Casal’ın elinden alırken, Atresmedia’nın CEO’su Silvio Gonzalez Moreno’ya ödülünü T.C Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sn. Özgül Özkan Yavuz verdi. 

Pasion Turca’ya ise ödülünü Türkiye’nin İspanya Büyükelçisi Sn. Burak Akçapar takdim etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.