Cansu Tosun...ULUSLARARASI BAŞARILARINA YENİSİNİ EKLİYOR!

Cansu Tosun...ULUSLARARASI BAŞARILARINA YENİSİNİ EKLİYOR!

Son olarak dünyaca ünlü yönetmen Luc Besson’un yeni filmi ‘Anna’da seyirci karşısına çıkan Cansu Tosun, uluslararası kariyer yolculuğuna devam ediyor. Başarılı oyuncu rol aldığı ‘I Am You’nun Avrupa prömiyeri için Roma Film Festivali’ne katıldı.

Ekranların sevilen oyuncusu Cansu Tosun, Luc Besson’un son filmi ‘Anna’nın ardından uluslararası yolculuğuna ‘I Am You’ ile devam ediyor.

Sonia Nassery Cole’un yönetmen koltuğunda oturduğu, mültecilik meselesine değinen filmin Avrupa prömiyeri için başarılı oyuncu Tosun, 14’üncü Roma Film Festivali’ne katıldı.

Film, 17-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen festivalin son gününde kapanış filmi olarak ilk defa sinemaseverlerle buluştu.

Usta yönetmen Martin Scorsese, Wes Anderson, Bill Murray, Viola Davis, Ethan Coen, Edward Norton, Ron Howard, John Travolta ve Fanny Ardant gibi dünya sinemasının yıldız isimlerinin de katıldığı festivali ve ‘I Am You’ filmini Tosun şu sözlerle özetledi:

“Roma’ya ikinci gelişim. Bir gün rol aldığım filmle bu güzel şehre gelmeyi düşünmemiştim. İlk festival filmim olduğu için çok heyecanlı.

I Am You’yu ben de ilk defa Roma’daki Avrupa prömiyerinde izledim. Film için çok kısa sürede Darice öğrendim.

O yüzden benim için büyük bir deneyimdi. Umarım insanların mültecilere olan bakış açısını, yaklaşımını ve farkındalığını biraz da olsa dönüştürüp değiştirir.

Ve umarım daha nice filmlerle başka festivallere de gidebilirim.”

Tosun’un rol aldığı, Roma’daki seyircileri derinden etkileyen ‘I Am You’, yakında Türkiye’de de gösterime girecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.