Çapatay Akman... BİTLİS'TE İZDİHAM YARATTI!..

Çapatay Akman... BİTLİS'TE İZDİHAM YARATTI!..

Tatvan sahil etkinlik alanında düzenlenen yaz şenliklerinde ilk olarak gençlerin beğeniyle takip ettiği Çağatay Akman sahne aldı. Birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği etkinlikte muhteşem bir konser verdi.

Binlerce kişinin ilgi gösterdiği konserde şarkılarıyla Tatvan’da izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Çağatay Akman, performansıyla büyük beğeni topladı.

Düzenlenen konser sonrası ise Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani tarafından sanatçı Çağatay Akman’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Son yılların en popüler genç popçularından olan Çağatay Akman’ın konserine Bitlis’li gençler ve çevre illerden sanatçının hayranları adeta akın etti. Saatler öncesinden konser alanını dolduran Çağatay Akman hayranları gece boyunca adeta yerlerinde duramadılar.

Sahne performansıyla izleyenleri büyüleyen Çağatay Akman’ınm konse sonunda sahnede çektiği selfie pozu ise konsere damga vurdu. Sanatının paylaşımı beğeni rekoru kırdı.

Sahnede hayranlarına bir konuşma yapan Çağatay Akman “Müziğe hizmet eden herkese sonsuz bir saygı duyuyorum, benim manşetlerde yer almak için kimseye atıfta bulunacak bir tavrım yok, yolumda yürümeye ve sadce işimi düşünmeye devam edeceğim. Lütfen pop müzik ile popüler müzik arasında sıkışığ kalmayın, bugün pop bitti tıkandı diyenler kendi tükenmişliklerine bahane arıyorlar, pop müzik tükenmiş olsaydı siz bugün burada olurmuydunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.