Çarkıfelek... BAYRAMDA ÜNLÜ KONUKLAR!

Çarkıfelek... BAYRAMDA ÜNLÜ KONUKLAR!

Kanal D’nin sunuculuğunu Emre Karayel’in üstlendiği, Emel Özkızıltaş’ın da yardımcı sunucu olarak ona eşlik ettiği fenomen yarışma programı “Çarkıfelek” Kurban Bayramı’nda dopdolu içeriği ile ekrana geliyor.

 

Çarkıfelek’te bayramın birinci günü neşesi ve sempatikliği ile gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Nilgün Belgün, şarkıları ile herkesi büyüleyen Rafet El Roman ve oyunculuğu ile adından söz ettiren Gonca Vuslateri yarışıyor.

Bayramın üçüncü gününde Çarkıfelek’te, ‘Gelinim Mutfakta’ nın sevilen üç gelini ve kayınvalidesi olan Başak-Hanife Kuvel, Ayşe-Gülen Güven ve Elif-Çiğdem Akçam yarışıyor. Mandalinacı Veysel lakaplı Veysel Mutlu ise sevilen şarkıları ile programa konuk oluyor.

Bayramın son gününde ise Çarkıfelek bu kez, evli çiftleri ağırlıyor. Sanslı evli çiftler olan Çiğdem-İsmail İşçan, Duygu-Burak Çavuş ve Zeynep-Selçuk Aydın yarışıyor. Ayrıca sevilen şarkıcı Tarık Mengüç’ de şarkıları ile programa renk katıyor.

carkifelek_bayram1.jpg

Minik yarışmacıların da yer aldığı ve bayram boyunca müthiş sürprizlerin, müzik, dans, kahkaha ve yarışmanın da eksik olmadığı “Çarkıfelek” bayram boyunca Kanal D’de.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.