Cefi... YUNANİSTAN'A MEKTUP!

Cefi... YUNANİSTAN'A MEKTUP!

Pop müziğin dikkat çeken isimlerinden Cefi, müzik kariyerinin ilk solo albümü olan “Best Of Taverna”nın merakla beklenen ilk çalışmasını bugün dinleyiciyle buluşturuyor.

Dünyaca ünlü klarnet virtüözü Vassilis Saleas’ın büyülü klarnetiyle eşlik ettiği “Olmasa Mektubun” yorumu, Cefi’nin kariyerinde özel bir yere sahip. Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanacak, sözü Murathan Mungan şiirinden uyarlanan “Olmasa Mektubun” şarkısının bestesi, Manos Louzos imzası taşıyor. Şarkının aranjesi ise Cüneyt Sertaç’a ait.

Cefi’nin Vassilis Saleas’ın eşliğiyle yaptığı bu dikkat çekici düetin bir diğer sürprizi de şarkının Türkçe yayınının yanı sıra Yunanca versiyonunun da aynı gün tüm dijital platformlarda yayınlanacak olması.

Konservatuvar eğitiminin ardından Yunanistan’ın Atina şehrine yerleşen ve sahne çalışmalarına Atina’da Yunanca ve Türkçe olarak devam eden Cefi, bu süreçte Kaiti Garbi, Angela Dimitriou, Lefteris, Pantazis olmak üzere ünlü Yunan sanatçılarla sahnede dinleyiciyle buluştu. Kaiti Garbi ile İstanbul’da da sahne alan sanatçı, İstanbul’a yerleşerek müzik kariyerine burada devam etme kararı aldı. 2017 yılında Seda Sayan’la birlikte yayınladığı düet albüm çalışmasıyla bütün dikkatleri üzerine çeken Cefi, Kıbrıs ve İstanbul’da sahne çalışmalarını sürdürürken yeni çalışmaların müjdesini de “Olmasa Mektubun” teklisi ile veriyor.

Cefi’nin Vassilis Saleas’la düeti olan “Olmasa Mektubun” bugün tüm dijital platformlarda buluşurken Habip Deniz yönetmenliğinde çekilen klibi de Sony Music Türkiye kanalında yayında olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.