ÇEKİLİN YOLDAN !... `DEMİR ATLI GRİNGO` GELİYOR...

ÇEKİLİN YOLDAN !... `DEMİR ATLI GRİNGO` GELİYOR...

Başrollerini Cengiz Güçlü ve Senem Ülker`in üstleneceği `Demir Atlı Gringo` isimli absürt komedinin çekimlerine önümüzdeki günlerde start verilecek.

Yaklaşık 5 yıl önce çekilen ve büyük beğeni toplayan başrolünü Cem Yılmaz'ın oynadığı "Yahşi Batı" filminden sonra yönetmenliğini Hasan Karcı'nın üstlendiği 'Demir Atlı Gringo' adlı komedi-western filmi izleyiciyle buluşacak.

Filmin başrollerini Cengiz Güçlü ve Senem Ülker?'n üstleneceği bu absürt komedinin çekimlerine önümüzdeki günlerde start verilecek.

Filmin çekimleri Tuz Gölü , Konya Ovası ve İspanya?nın güneyindeki Tabernas platolarında gerçekleştirilecek. Filmde , çocukları öldürülen Demir Atlı Gringo?nun intikam hikâyesi anlatılıyor.

Her yıl İspanya'nın Almeira şehrinde düzenlenen western Film Festivali?ne katılacak olan filmin başrol oyuncusu Cengiz Güçlü , izleyicilerin bu filmde kahkahaya boğulacağını söylüyor.

Sinemaya yıllarını veren 5 yıl önce aramızdan ayrılan nam-ı değer Pilot Ziya'nın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Cengiz Güçlü, bu film ile adından söz ettireceğe benziyor.

FİLMİN KONUSU...

Demir atlı gringo bir kasabanın şerifidir. görevi icabı kasabadan ve evinden uzaktadır.Bu arada tekgöz mask (sinan bengier) django(gökberk demirci) ve meksikalı şef zapatoz(güray kip) ile anlaşarak işçilere para taşıyan posta arabasını soymaya karar verirler

Bu üçlü adamları ile posta arabasına pusu kurar ve tüm paraları alırlar..çaldıkları paraları saklamak için şerifin evini seçerler. paraları kutulara koyarak şerifin evine doğru yola çıkarlar.Demir atlı gringonun karısını ve 3 kızını da öldürürler..paraları şerifin evine saklayan tekgöz mask ve diğerleri ortadan kaybolur.ailesinin öldürüldüğünü duyan Demir atlı gringo şerif tekgöz maskın peşine düşer.veolaylar başlar..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.