Céline Dion... AVRUPA TURNESİNİ İPTAL ETTİ!

Céline Dion... AVRUPA TURNESİNİ İPTAL ETTİ!

Céline Dion nörolojik rahatsızlığı nedeniyle konserlerini iptal etti. Kanadalı şarkıcı, Dünya Turnesi'nin Avrupa ayağını iptal ettiğini duyurdu.

Céline Dion, katı kişi sendromu olarak bilinen ve nadir görülen bir nörolojik sorunla bir süredir mücadele ediyor. Dion, yaşadığı sağlık sorununu ilk olarak aralık ayında hayranlarına ağlayarak bir video ile açıklamıştı.

Dion, şimdi bu rahatsızlık yüzünden 2023 ve 2024 için planlanan tüm konser tarihlerini iptal etti.

55 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, web sitesinde yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Hepinizi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm.

Gücümü geri kazanmak için gerçekten çok çalışıyorum, ancak yüzde 100 iyi olduğunuzda bile turneye çıkmak çok zor olabiliyor.

Gösterileri ertelemem sizin için adil değil ve bu kalbimi kırsa da yeniden sahneye çıkmaya gerçekten hazır olana kadar her şeyi iptal etmek en iyisi.

Hepinizin bilmesini istiyorum, pes etmiyorum… Ve sizi tekrar görmek için sabırsızlanıyorum!”

ROL ALDIĞI FİLMİN GALASINA BİLE KATILMADI

Dion’un ekibi web sitesinde yayınlanan açıklamada, Dion’un gelecekteki konserleri için iyimser olduklarını dile getirdi: “Yakında bir gün Celine’in muhteşem hayranları için performans sergilemek üzere Avrupa’daki tüm bu şehirlere gelebileceğine dair umudumuz var, ama şimdi değil.”

Dünya çapında 1 ila 2 milyon insanı etkileyen katı kişi sendromu, kas spazmlarına ve zamanla kötüleşen ağrılı sertliğe neden olur.

Dion semptomlarından ilk olarak Ekim 2021’de, şiddetli ve inatçı kas spazmları yaşamaya başlamış ve ardından da hastalığın teşhisiyle beraber pek çok planını ertelemek ya da iptal etmek zorunda kalmıştı:

“Maalesef spazmlar günlük hayatımı etkiliyor, bazen yürürken zorluk çıkarıyor. Ayrıca ses tellerim de etkileniyor ve alıştığım şekilde şarkı söylememe izin vermiyor.

İyileşmeme yardımcı olmak için yanımda harika bir doktor ekibim ve beni destekleyen ve bana umut veren değerli çocuklarım var. Gücümü ve tekrar performans gösterme yeteneğimi geri kazanmak için tıbbı terapistimle her gün çok çalışıyorum, ancak bunun bir mücadele olduğunu kabul etmeliyim.”

Şarkıcı en son, başrollerini Priyanka Chopra ve Sam Heughan’ın paylaştığı aşk filmi Love Again’de rol aldı. Film için beş yeni şarkı yayınlarken hiçbir galada yer almadı.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.