Cem Adrian... BODRUM ANTİK TİYATRO'DA DUYGUSAL RÜZGARLAR ESTİRDİ!

Cem Adrian... BODRUM ANTİK TİYATRO'DA DUYGUSAL RÜZGARLAR ESTİRDİ!

Müzikte sınırları, tarzları ve kuralları dışlayarak kendini özgür bir müzisyen olarak nitelendiren Cem Adrian, Kerkisolfej Yaz Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatrosu'nda konser verdi.

Biletleri saatler önce tükenen etkinlikte hayranları ile muhteşem bir buluşmaya imza atan Cem Adrian, ''Bodrum'da çok konser verdim ancak bu benim ilk Antik Tiyatro konserim.

Bu özel gecede beni ve müzisyen arkadaşlarımı yalnız bırakmadığınız için hepinize minnettarım.'' sözleri ile konser alanını dolduran müzikseverlere teşekkür etti.

Performansının başında ''Bilenler bilir ama bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım.

Cem Adrian konserine geldiyseniz eğlenmeyi unutmalısınız. Sizleri kalbinizin derinliklerinde kalmış, belkide unuttuğunuz acılarınızla, hüzünlerinizle yüzleştirmek için buradayım.

Bu gece rüzgarlı bir gece ve neyse ki ben rüzgarı çok severim.'' diyen Adrian, ''Ben Seni Çok Sevdim'' şarkısı ile Bodrum Antik Tiyatro'yu ayağa kaldırdı.

İki saatlik performansı süresince repertuvarında yetmişlere damgasını vurmuş ölümsüz eserlerin yanı sıra kendine has üslubu ile yorumladığı türkülere de yer veren başarılı sanatçı performansını alkışlar eşliğinde noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.