Cem Belevi... ALKIŞLANACAK DESTEK!

Cem Belevi... ALKIŞLANACAK DESTEK!

19 yıldır sürdürülen 1001 Çocuk 1001 Dilek Projesi kapsamında, onunla tanışmak isteyen minik hayranlarını kırmayan Cem Belevi, sahneye çıkma isteği olan çocuklarımızla bir arada şarkı söylerken, en popüler şarkılarını çocuklarla birlikte seslendirerek bu güzel şölene renk kattı.

19 yıldır sürdürülen 1001 Çocuk 1001 Dilek Projesi kapsamında Türkiye'nin birçok şehrinden 20 den fazla okuldan gelen istekler arasında uçağa binmek, ünlü bir şarkıcıyla beraber sahneye çıkmak, İstanbul'u gezmek en dikkat çeken hikayelerdi. 

Gelen isteklerin hayata geçtiği şölen de onunla tanışmak isteyen minik hayranlarını kırmayan Cem Belevi, sahneye çıkma isteği olan çocuklarımızla bir arada şarkı söylerken, en populer şarkılarını çocuklarla birlikte seslendirerek bu güzel şölene renk kattı.

Bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinde yer alması ile ilgili görüşlerini sorduğumuz Cem Belevi;

“Geleceğin Türkiye’sini inşa edecek olan çocuklarımızın dileklerini gerçekleştirmek üzere, bugün burada onlarla birlikte olduğum için çok mutluyum.

Şarkıların çocukların ortak dili olduğu bir gerçek üzerinden yürüyerek, hep bir ağızdan söylediğimiz şarkılarda çocuklarımızı mutlu etmek ve onların anılarında tatlı bir tebessüm olarak hatırlanıyor olmak, gurur verici.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Cem Belevi sahne sonrası ülkemizin farklı köylerinden gelen 1001 minik hayranı ile fotoğraf çekerek onların bu mutlu günlerine ortak oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.