Cem Özer... EŞİNE ŞOK SÖZLER; "KEMİKLERİNİ KIRARIM!"

Cem Özer... EŞİNE ŞOK SÖZLER; "KEMİKLERİNİ KIRARIM!"

Cem Özer, Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen ilkbahar-yaz defilesini sunarken şok sözlere imza attı.

Bu yıl 10. kuruluş yıldönümünü kutlayan Beylikdüzü Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen ilkbahar-yaz defilesini sunan Cem Özer, podyuma çıkarken kendisine bakmayan eşine takılarak, “Nereye bakıyorsun? Bana bakacaksın.

Kırarım bak kemiklerini, bak beni aile içi şiddete teşvik etme” deyince izleyiciler önce şaşırdı, sonra gülüşmeler duyuldu.

Bu sözlerin ardından gülümseyerek seyircilere dönen Cem Özer, kadınların kıyafetlerini çok geç değiştirdiğini ya da seçim yaparken zorlandığını anlatmaya çalıştı.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen defilenin sunuculuğunu üstlenen Cem Özer, kuliste mankenler hazırlanırken alışveriş merkezini dolduran müşterilere eğlenceli dakikalar yaşatmak isterken eşine yönelik sözleri önce şaşkınlık yarattı sonra gülüşmelere yol açtı.

Aile içi şiddete teşvik etme

cemozer-defile2-001.jpg

Cem Özer, podyuma çıkarken kendisine bakmayan eşi Pınar Dura’ya takılmak için, “Nereye bakıyorsun? Bana bakacaksın.

Kırarım bak kemiklerini, bak beni aile içi şiddete teşvik etme” deyince izleyiciler önce şaşırdı sonra gülüşmeler duyuldu.

Bu sözlerin ardından gülümseyerek sözlerine devam eden ve kuliste mankenlerin ne kadar hızlı hazırlandıklarını anlatan Cem Özer, “Eşimden biliyorum, kadınların giyinmesi soyunması çok zaman alıyor.

Bir yere gideceğimiz zaman eşimin hazırlığı birbuçuk saat sürüyor.

Kot tişörte karar veriyor, etek bluzla çıkıyor. Bir kadının sabah kalktığında akşam ne giyeceğini bildiği tek gün evlendiği gündür” dedi.

Top modeller podyumda

cemozer-defile1.jpg

10. yıldönümünü kutlayan Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen ilkbahar-yaz defilesinde Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Wilma Elles, Miray Noyan ve Dilara Kırmıt’ın da aralarında olduğu 30 manken podyuma çıktı.

ecegursel-yegenidefile.jpg

Başarılı manken Ece Gürsel ise ilk kez yeğeni ile podyuma çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.