Cem Yılmaz...2010 MODEL, YAKASI AÇILMAMIŞ ESPRİLER...

Cem Yılmaz...2010 MODEL, YAKASI AÇILMAMIŞ ESPRİLER...

Cem Yılmaz"ın merakla beklenen "Yahşi Batı" filmi 1 Ocak"da vizyona giriyor.

Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı, müzik, arabalar, para, kadınlar ve Milli Piyango hakkındaki düşünceleri...

* Milli Piyango"da 30 milyon ile ne alınır diye hesap yapıyorlar.. 140 tane Ferrari... İyi de 140 tane Ferrari"nin Temmuz pulunu ne yapacan! Sıçtın!

* Yılbaşında 30 milyon alacan. Tamam çok güzel. Peki sosyal çevren ne olacak!

* Senaryoyu kendim yazıyorum. Bazen rolleri kıskanıyorum. Mesela Demet Evgar"ın oynadığı rolü oynamayı çok isterdim!

* Ağabeyim "Yahşi Batı"da ben de oynayacağım" dedi. "Olur mu öyle şey, sen oyuncu değilsin ki" dedim.. Kulağıma eğilip "Peki sen nasıl oynuyorsun" dedi. Adama hak verdim.

* Müzisyenler benden komik.. "Viyola kemanın dizelidir.. Ağırdan alır" dediler.. Öyle Gümüşhane Gümüşhane olalı böyle zulüm görmedi durumları yok yani..

* En sevdiğim besteci Mozart"tır.. Çünkü direk neticeye gider!

* Yöneteceğim orkestrayı tanıtmayı düşünüyorum ama biraz uzun sürer. Çünkü 14 tane birinci keman var.

* Evlenmeden önce annem ailesiyle ne zaman sinemaya gitse babam da bilet alırmış. Bir gün anneannem yine babamı görünce "Lan ne zaman sinemaya gitsek bu adamın yanına düşüyoruz" demiş.

* Müzisyenlere hürmet ederim. Benim işim orkestrayı dinlerken kendini Mozart zanneden seyirciyle.

* En büyük hayalim bu ülkede 5 yaşında bir çocuğun şakır şakır keman çalmasıdır. Ama Türkiye"de yetenek deyince akla kulağından leblebiyi sokup burnundan çıkartanlar geliyor.

* Muhabbet bittiği zaman ilişkim biter. Evliliği düşündüm ama hiçbir kadına resmi olarak evlenme teklifi etmedim.

* Aşk acısı nedir bilmem... Çünkü hiç bir kadına ağlamadım. Kadına niye ağlayım kendime ağlarım. Bütün insanlığa ağlarım.

* Gazeteciler soruyorlar "aşk hayatınız nasıl?" diye... Ne aşkı ya? Halbuki sordukları aslında adamın zamparalık hayatı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.