Cem Yılmaz... FİLM SETİNDE CASUS YAKALADI!

Cem Yılmaz... FİLM SETİNDE CASUS YAKALADI!

Pepsi’nin düzenlediği yarışmayla Cem Yılmaz’ın yönettiği ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’in oyuncu kadrosuna katılan Merve Şişman ve Deniz Çıvgın, film setinde çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Cem Yılmaz’ın yönettiği ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminin sponsoru Pepsi’, düzenlediği yarışmayı kazanan iki genci Sofya’daki sete götürdü. Oyunculuk yeteneğini kanıtlayarak filmin kadrosuna katılan Merve ve Deniz, sette yaşadıkları eğlenceli anları kaydederek sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde, çekim sırasında Cem Yılmaz’a yakalandığı görülen gençlerin paylaşımıyla herkesin merak ettiği setten ilk görüntüler de izleyiciyle buluşmuş oldu. 

Pepsi’nin ‘pepsiilegorelimseni.com’ adresinde gerçekleştirdiği yarışmaya katılanlar, çektikleri video ile eski Türk filmi karakterlerini canlandırmıştı. Yoğun ilgi gören yarışma için 350’nin üzerinde video çekildi. Elemeyi geçen 10 video içinden son değerlendirmeyi yapan yarışma jürisi, Merve Şişman ve Deniz Çıvgın’ı oyuncu kadrosuna dâhil etti. Ayrıca elemeyi geçen 10 katılımcı, Bulgaristan başkenti Sofya’daki set gezisine katılma hakkı da kazandı.

İŞTE CEM YILMAZ'IN FİLM SETİNDEN İLK VİDEO GÖRÜNTÜLERİ;

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.