Cem Yılmaz... "İŞİNİ AŞKLA YAPANA SANATKAR DENİR"!..

Cem Yılmaz... "İŞİNİ AŞKLA YAPANA SANATKAR DENİR"!..

TOBB öncülüğünde düzenlenen Türkiye’nin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliği Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum, bu yıl Cem Yılmaz ve Mustafa Sandal’ı ağırladı.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, girişimcilik konusunda farkındalığı artırmak amacıyla dünyada 170’den fazla ülke ile eş zamanlı kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nda düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’un yedincisi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

“Altın Yumurtlayan Kafalar” ana teması ile gerçekleştirilen G3 Forum; Habitat ve PublicisLive ev sahipliğinde, DenizBank ve Turkcell Arıkovanı sponsorluğunda Türkiye’nin önde gelen iş insanlarını genç girişimci ve girişimci adayları ile buluşturdu. 

1500 girişimci ve girişimci adayının katıldığı G3 Forum’a bu yıl ünlü komedyen Cem Yılmaz girişimci, ünlü sanatçı Mustafa Sandal ile yatırımcı kimliği ile katıldı.  

Mustafa Sandal: “Aranjörlük yeteneğimi girişimcilik dünyasına taşıyorum”

Küçüklüğünden beri teknolojiye olan merakının kendisini girişimcilik ekosistemine taşıdığını belirten Mustafa Sandal: “Gelişen dijital dünyada doğru projelerle yer alma gayretindeyim.

Kendini uzun süredir müziğe adamış ve aranjörlük yapan biri olarak, aranjörlük yeteneğimi girişimcilik dünyasına taşıyabileceğimi fark ettim.

Aranjör olarak iyi bir melodiyi alıp geliştirirsiniz, girişimcilikte ise bunu iyi bir fikirle yapıyorsunuz. Benim için de hangi fikri desteklediğim ve hangi yola çıktığım çok önemli.

Bu konuda oldukça seçiciyim. Destek verdiğim ve yakın zamanda lansmanları yapılacak farklı projeler bulunuyor.

Tüm bu projeleri üç ortak bir şirket kurup tek çatı altında topladık ve en iyi sonucu ortaya çıkartmak için çalışıyoruz.

Bir fikrin bir yerden bir yere geldiğini ve başarılı olduğunu görmek bana büyük bir heyecan ve keyif veriyor” dedi.  

Cem Yılmaz: “İşini aşkla yapana sanatkar denir”

Girişimci adayları ile kendi tecrübelerinden yola çıkarak tavsiyelerini paylaşan Cem Yılmaz ise şunları söyledi: “Herkesin yapabileceği işler var ama bir işi yapmamak için gerekli bütün cümleler de zihnimizde.

Ben herhangi bir girişimcinin zihninde böyle düşünceler olmasını çok yadırgıyorum. Kendinizden başka kişilerin bunu yapıyor olduğu fikri son derece zehirli.

İşinizi çok ciddiye almanız, kendinizi adayarak aşk ve tutkuyla yapmanız lazım. Kim ki işini aşkla yapar, ona sanatkar deriz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.