Cem Yılmaz...'SERENAY İLE EVLENDİK!'

Cem Yılmaz...'SERENAY İLE EVLENDİK!'

Atina tatilinden fotoğrafların sosyal medyaya yansıması ile Serenay Sarıkaya aşkı ortaya çıkan Cem Yılmaz, flaş ilişkisi hakkında merak edilen sorulara cevap verdi.

Aralarında 18 yaş fark olan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya evlenecek mi? İşte çarpıcı açıklamalar...

Defne Samyeli ayrılığından sonra Serenay Sarıkaya birlikteliği ile magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuştu. Oyuncu Ahu Yağtu ile bir yıl süren evliliğinden Kemal adından bir oğlu olan ve ikinci kez babalık mutluluğu yaşamayı istediği haberleri ile adından söz ettiren 46 yaşındaki komedyen, evlilik sorularına cevap verdi.

'Evlendim'

Cem Yılmaz, "Bazı haberler çıktı; temmuz ayında Serenay Hanım'la evleneceğinize dair" sorusunu, "Evlendim, haberler doğru" şeklinde tiye aldı.

Defne Samyeli cevabı 

Moralinin yerinde olduğu gözlenen ünlü isim, "Defne Hanım'ın 'konduramamıştım' açıklamasına ne söyleyeceksiniz?" sorusu hakkında ise "Hiçbir şey söylemeyeceğim" dedi.

Kerem Bürsin cevabı 

Serenay Sarıkaya'nın eski aşkı Kerem Bürsin'in sözlerinin hatırlatılınca "Kerem Bey'i çok seviyorum" diyen komedyen, sosyal medya paylaşımı ile ilgili de "Ona bir gönderme yapmadım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.