Cemal Hünal... SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU; 'İMZAM TAKLİT EDİLDİ!'
Başarılı oyuncu Cemal Hünal, avukatı Iyaz Çimen aracılığıyla Dreamcast Ajans ve ajans yetkilisi Hakan Göçgün hakkında suç duyurusunda bulundu.
Cemal Hünal, oyunculuk dersi sonrası imzasının taklit edilerek öğrencilere sertifika dağıtıldığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. Hünal, avukatı Iyaz Çimen aracılığıyla Dreamcast Ajans ve ajans yetkilisi Hakan Göçgün hakkında suç duyurusunda bulundu.
Ünlü oyuncu, yaşanan durumdan öğrencilerinin kendisine attığı mesajlarla haberdar olduğunu belirterek, “Öğrencilerimin bana teşekkür mesajları ve sertifika göndermeleriyle adıma sahte imzalar içeren sertifikalar düzenlendiğini öğrendim. Öğrencilerin zorda bırakılması ve kandırılıyor olduklarını düşünmem beni çok üzdü” dedi.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.