Cemal Reşit Rey Konser Salonu... YİNE MÜZİKLE DOLU DOLU BİR HAFTA!..

Cemal Reşit Rey Konser Salonu... YİNE MÜZİKLE DOLU DOLU BİR HAFTA!..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü bünyesindeki Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), bu hafta kaçırılmayacak programlarla müzikseverleri bekliyor.

Gül Yazıcı ve Lina Alacidou, 16 Nisan Pazartesi günü İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek “Ege’nin İki Kıyısından Aşk ve Özlem Şarkıları” programında İstanbullu sanatseverlerle buluşacak. Konser saat 20.00’de başlayacak. 

"Yavuz Bingöl ile Bin Yılın Ozanları" konser serisi kapsamında bu ay, “Neşet Ertaş” eserleri CRR Konser Salonu'nda müzikseverlerle buluşacak.

17 Nisan Salı saat 20.00’de başlayacak konsere Turan Sağer şefliğindeki Oda Orkestrası eşlik edecek. 

Dünya prömiyerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapacak olan Şahdeniz programı, 18 Nisan Çarşamba akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek. 

Emel Sayın, “Bestekârlarımız” konserlerinde bu kez Şekip Ayhan Özışık ve Teoman Alpay’ın en güzel eserlerini İstanbullu sanatseverler için 21 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda seslendirecek. 

İBB Cemal Reşit Rey sahnesinde, 22 Nisan Pazar saat 14.00’te başlayacak olan İstanbul’da Pazar Konserleri’nin bu ayki ilk konuğu İzzet Altınmeşe olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.