Cemile Bayraktar...'KEMAL SUNAL' TEPKİLERİNE DAVA AÇTI!

Cemile Bayraktar...'KEMAL SUNAL' TEPKİLERİNE DAVA AÇTI!

Türkiye sinemasının usta ismi Kemal Sunal'ın rol aldığı filmler için "Zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük" diyen yazar Cemile Bayraktar, kendisine hakaret edenlere dava açtı.

Geçen yıl sonu Yeni Şafak'tan ayrılan yazar Cemile BayraktarTürkiye Sineması'nın usta ismi Kemal Sunal'ın rol aldığı filmler hakkında tartışma yaratan sözler söyledi.

Attığı tweetlerden sonra eleştirilen Bayraktar, yeni bir açıklama yaparak dava açtığını duyurdu.

"HEPSİNE DAVA AÇTIM"

Eleştirilere dayanamayan Bayraktar, "Kemal Sunal filmleri ile büyüdük, o kutsalımız, konuşamazsın" diye söze başlayıp diğer kutsallar; kadın, anne, din daha ne varsa onlara en galiz küfürleri edenlerin değeri, tabusu yok terbiyesizliği var. Merak ediyorum Kemal Sunal, bu halka mı sırtını dayadı? Hepsine dava açtım" açıklamasını yaptı.

"ADINI 3 SANİYE SONRA UNUTTUĞUM KİŞİ"

Cemile Bayraktar'a en sert tepkilerden biri de gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı, yazar için "Türkiye'de filmleri en çok seyredilen, üzerinden yıllar geçtiği halde hala güldüren, düşündüren, eğlendiren Kemal Sunal'ın filmlerini eleştirmiş adını hayatımda ilk kez duyduğum ve duyduktan yaklaşık 3 saniye sonra unuttuğum biri. Demiş ki, "Kemal Sunal filmleri bu ülke insanına hakarettir" dedi.

Kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.