CEMİYET HAYATINDAN “ENGELSİZ YAŞAM“A DESTEK

CEMİYET HAYATINDAN “ENGELSİZ YAŞAM“A DESTEK

Ünlü Müzayedeci Uğur Batur’un “Engelli Bireyler” yararına düzenlediği yardım gecesine cemiyet hayatından ünlü isimler de katıldı. Müzayede de geceden elde edilen gelirin bir kısmı ise Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlandı.

Ünlü müzayedeci Uğur Batur’un ev sahipliğinde Tarabya Garaj Restaurant’ta pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen “Engelsiz Bir Yaşam İçin Yardım Gecesi” oldukça renkli geçti.

Cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldıkları gecede antika eşyalar yüksek fiyatlardan alıcı buldu. Tayyar Işıksaçan’nın sunuculuğunu yaptığı gecede Uğur Batur ünlü yerli ressamların tabloları, dünyaca ünlü  marka ve kişilerin imzasını taşıyan antika eşyalardan oluşan müzayede de edilen gelirin bir kısmının Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlandığını söyledi.

Geceye cemiyet hayatından Türkan Helvacıoğlu, Elif Girgin, Figen Gündoğdu, Aslı Sarar, Canan Göztepe, Ebru Yılmaz, Nur Sarar, Selma Uğurlu’nun da aralarında bulunduğu pek çok kişi katıldı.

atilla-kaplakarslan-elif-girgin.jpg

Müzayede gelirinin yanı sıra engelli ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere çok sayıda tekerlekli sandalye bağışının yapıldığı gecede iş insanı Murat Karabova üç parça antika eşya satın alarak katkıda bulundu. Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Başkanı Atilla Kaplakarslan geceye katkıda bulunanlara plaketler vererek teşekkür etti. Atilla Kaplakarslan “Tüm dünyayı uzun zamandır etkisi altına alan pandemi nedeniyle bizim gibi yardım yapan çok sayıda vakfı etkinlikler yapamadıkları için gelir kaybına uğradılar. Özellikle bu dönemde yardıma ihtiyacı olan çok insan var. Bizde onlara yardımlarımızı devam ettirmek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz” dedi.

Geceye sanatçılar şarkılarıyla destek verdiler…

Yardım amaçlı gecede müzayedenin yanı sıra ünlü sanatçılar sahne alarak şarkılarıyla destek verdiler. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin renklendirdiği geceye kalınlar arasında Ebru Yılmaz, Aslı Sarar, şarkıcı Kendi, Nur Sarar ve Selma Uğurlu oldukça neşeli  dakikalar geçirdiler ve şarkılara eşlik ettiler. Sahnede ayrıca Banu Gökyar, Türkay Helvacıoğlu ve Nilgün Kamış’ın doğum günlerini kutladılar birlikte pasta kesip mumlarını üflediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.