Cengiz Küçüayvaz... YUFKA YÜREKLİ DEFİNE AVCISI!

Cengiz Küçüayvaz... YUFKA YÜREKLİ DEFİNE AVCISI!

Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz, başrolünü üstlendiği “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” filmiyle seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Küçükayvaz’ın define peşindeki Rıfkı karakterini canlandırdığı film, 14 Nisan’da vizyona girecek.

Kahkaha yüklü yeni komedi filmi “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” için geri sayım başladı. Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz’ın Davut Bekri ile birlikte hem senaristliğini yaptığı, hem de başrol oyuncusu olarak imza attığı yapım, 14 Nisan Cuma günü sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Cengiz Küçükayvaz filmde ‘Rıfkı’ rolünde seyirci karşısına çıkacak.

KURNAZLIK NEDİR BİLMİYOR

Filmin seyirciyle buluşacağı günü heyecanla beklediğini dile getiren usta oyuncu, canlandırdığı rolü şöyle anlattı: “Rıfkı yıllarca esnaflık yapmasına rağmen bir türlü belini doğrultamamış, saf ve iyi niyetli bir karakter.

Yufka yürekli ve defineyi başkalarıyla paylaşacak derecede namuslu bir adam. Çabuk inanan, kurnazlık nedir bilmeyen Rıfkı’nın başına gelenlerin en büyük nedeni; akrabası Raşit’in peşine takılıp birçok işte çuvallaması.

Onun sözüne uyup birçok işe girmiş ama her defasında batmış. Karşısına define gibi bir fırsat gelince de bu maceraya atılmaya karar veriyor.

Ancak çözüm bulmaya çalıştığı her durumda işlerin daha fazla karışmasına sebep oluyor. Tabii bir de buna yanındakilerin acemilikleri eklenince panik başlıyor!”

BU YOLCULUĞA ÇIKMAYA DEĞER!

Cengiz Küçükayvaz, “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nın sinema salonlarına kahkaha getireceğini söyledi: “Bu filmde seyirciyi her şeyden önce geri dönülmez komik bir macera bekliyor.

Neden geri dönülmez diyorum? İlki; çıktıkları umuda yolculuk. Yani bir yol hikâyesi var temelinde. İkinci geri dönülmez nokta da her zor koşulda takındıkları tavır onları daha da işin içinden çıkılmaz olaylara itiyor. Her yalan başka bir yalanı, kılık değiştirmeleri, dolambacı ve komik entrikaları beraberinde getiriyor.

Hepsinin tek bir amacı var; içi altınla dolu define sandığına ulaşmak. Ve bu amaç için yapılan her şey, başlarına komik olayların açılmasına sebep oluyor.

Tabii olayı daha ilginç kılan, iki azılı mafya babasının da defile sandığının peşinde olması. Acaba karakterlerimiz başlarına gelen badirelerin ardından hedeflerine ulaşabilecek mi?

Bir seyirci olarak, sonucu görmek için bu yolculuğa çıkmaya değer diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.