Cenk Eren... BODRUM MEYHANESİ KAPILARINI CENK EREN'LE AÇTI!

Cenk Eren... BODRUM MEYHANESİ KAPILARINI CENK EREN'LE AÇTI!

Bodrum Gündoğan'daki BVS Bosphorus bünyesinde yer alan, işletmeciliğini Ali Sayar'ın yaptığı Bodrum Meyhanesi By Ali Sayar, kapılarını Cenk Eren performansı ile açtı.

Sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak masa düzeni birer buçuk metre arayla hazırlanan mekanda, yıldızların altındaki sahneye bembeyaz bir takım elbise ile çıkan Cenk Eren "Hayatlarımızda yepyeni bembeyaz bir sayfa açacağımız günleri bekliyoruz. Hepinize sarılmayı çok özledim." diyerek hayranlarını selamladı.


ACISIYLA TATLISIYLA ÇEYREK ASRI DEVİRDİLER...

Mekanın işletmeciliğini yapan yakın dostu Ali Sayar ile 25 yıldır aynı sektörde bir çok şeyi paylaştıklarını dile getiren Cenk Eren, bu konuyaysa ayrı bir pencere açtı.

"Acısıyla tatlısıyla çeyrek asırdır aynı sektörde omuz omuza bir çok güzel işe imza attık.

Her şeyden öte dostluğu benim için çok değerli olan sevgili dostum Ali Sayar'a huzurlarınızda teşekkür ediyorum." diyerek ünlü işletmeciyi konuklarına alkışlattı.

Sinan-Tülin Vardar, Cemal-Şenay Yarar, Nedim-Ela Binler, Alpay-Gaya Başaran, Binnaz Avcı-Murat Acar, Hülya Aşık, Eda Aşık, Ercan-Jale İşal gibi cemiyet hayatının ünlü simalarıda bu özel günde Cenk Eren ve Ali Sayar'ı yalnız bırakmayarak Bodrum Meyhanesi'ndeki yerlerini aldılar.

BODRUM MELEĞİ

Öte yandan programının başında konuklar arasında yer alan bir hayranı ünlü sanatçıyı tercih ettiği sahne kıyafeti nedeniyle meleğe benzetti.

İlk şarkısının nakaratını "Bodrum Meleği" haykırışı ile yarıda kesen hayranına tebessüm ederek karşılık veren Cenk Eren, şarkısına kaldığı yerden devam etti.

SAHNESİNDE GONCA VUSLATERİ'Yİ AĞIRLADI...

goncavuslateri_cenkeren1.jpggoncavuslateri_cenkeren2.jpg

Programın sonlarına doğru konuklar arasında yer alan oyuncu Gonca Vuslateri'yi de sahneye davet eden Cenk Eren, yakın dostunun kendisini kırmayarak seslendirdiği şarkıdan sonra performansını noktaladı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.