Cenk Eren... İMZA GÜNÜNDE HAYRANLARIYLA BULUŞTU!

Cenk Eren... İMZA GÜNÜNDE HAYRANLARIYLA BULUŞTU!

Cenk Eren, Ferdi Özbeğen diskografisinden özenle seçilen 10 şarkısını seslendirdiği “Ferdi Özbeğen Şarkıları” albümünü sevenleri için imzaladı. Yoğun ilgi gösterilen imza gününde Eren, hayranlarıyla bol bol sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Kariyerinin olgunluk döneminde ‘proje’ albümlere imza atan Cenk Eren, Tanju Okan’ın unutulmaz şarkılarını seslendirdiği albümden sonra Türk müzik tarihinin en büyük isimlerinden Ferdi Özbeğen’in en sevilen on şarkısını söylediği yeni bir albüme imza attı.

Cenk Eren, Sevgililer Günü öncesinde aşk dolu ‘Ferdi Özbeğen Şarkıları’ albümünü 12 Şubat Pazar günü D&R Suadiye’de ‘aşk’la imzaladı.

 

D&R, Sevgililer Günü öncesinde pop müziğinin başarılı ismi Cenk Eren’i yeni albümün ilk imza gününde ağırladı. Cenk Eren, Ferdi Özbeğen diskografisinden özenle seçilen 10 şarkısını seslendirdiği “Ferdi Özbeğen Şarkıları” albümünü 12 Şubat Pazar günü sevenleri için imzaladı.

 

Yoğun ilgi gösterilen imza gününde Eren, hayranlarıyla bol bol sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

 

Ünlü sanatçı, 'Repertuvar' serisinde bu kez, 'Ferdi Özbeğen Şarkıları'nı yorumladı. Aralık ayında Şafak Karaman Production etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini alan albümde Cenk Eren, 10 hit şarkı yorumladı.

Aranjörlüğünü Sarp Özdemiroğlu'nun yaptığı albüm sound’unda eserlerin Ferdi Özbeğen tarafından yorumlanan orjinal hallerine de sadık kalındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.