Cenk Eren... TANJU OKAN ŞARKILARINI YORUMLADI!

Cenk Eren... TANJU OKAN ŞARKILARINI YORUMLADI!

Cenk Eren, yeni albümünde, Türk Pop Tarihi’nin gelmiş geçmiş en büyük seslerinden biri olan Tanju Okan’ın en popüler 10 şarkısını yorumladı.

Türkiye’de, eğlence sektörünün vazgeçilmez sanatçısı Cenk Eren, kariyerinin en önemli albüm projesine imza attı. Cenk Eren, yeni albümünde, Türk Pop Tarihi’nin gelmiş geçmiş en büyük seslerinden biri olan Tanju Okan’ın en popüler 10 şarkısını yeniden yorumladı.

‘Repertuvar-Tanju Okan Şarkıları’ adı ile müzik marketlere yerini alacak olan albümün prodüktörlüğünü Şafak Karaman ve Sarp Özdemrioğlu, aranjörlüğünü yine Sarp Özdemiroğlu yaptı. Tamamı akustik kayıtların hâkim olduğu albümün aranjelerinde, şarkıların 1960’lı ve 70’li yıllardaki orijinal sounduna sadık kalınarak yeniden düzenleme yapıldı.

Albümün ilk video klibi, sözlerini Mehmet Teoman’ın yazdığı ve yabancı marketten Türk Pop Müziği’ne adapte edilen ‘Kadınım’ isimli unutulmaz şarkıya çekildi.  ‘Cenk Eren-Repertuvar/Tanju Okan Şarkıları’ albümü, 13 Kasım’da müzik marketlerde satışa çıkıyor.

 Albümde yer alan şarkılar;

 1-İki Yabancı 2-Kadınım 3-Hasret 4-Deniz ve Mehtap 5-Gözünde Yaşlarla 6-Kemancı 7-Öyle Sarhoş Olsam ki 8-Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün 9-Deli Gibi Sevdim 10-Şerefe

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.