Cenk Torun... 'KADINLAR TRAFİKTE ARABAMI SALLADI!'

Cenk Torun... 'KADINLAR TRAFİKTE ARABAMI SALLADI!'

22 mart Salı günü Pelin Çini’nin Radionair'daki sohbet programı Çini Mürekkebi’ne yakışıklı oyuncu Cenk Torun konuk oldu..

Uzun zamandır ekrana ara veren, bir dönem oynadığı klip ve dizilerle özellikle kadınların hayranlığını kazanmış, “yerli Tom Cruise” olarak da anılan Torun oyunculuğa geri dönüşünü anlattı.

ARKAMDA KİMSE DURMADI

“ Benim popüler olduğum zamanda sektör çok farklıydı. Menajerlik sistemi böyle oturmamıştı. Yapımcılarla, kanallarla dostluk ilişkiniz varsa işleriniz iyi ilerliyordu. Benim de rahmetli Osman Yağmurdereli’den başka  tanıdığım kimse yoktu. Piyasada desteklenen biri değildim, arkamda kimse durmuyordu yani.

Askerden geldiğim zaman tam hızla devam ederim diyordum ki Yağmurdereli’yi kaybettik. Yani o kayıp benim kariyerimi de o etkilemiştir.”

KADINLAR TRAFİKTE ARABAMI SALLADI

Yakışıklılık benim için asla önemli olmadı. Delikanlım klibinde de tesadüfen oynadım. Sokakta insanlar arkamdan “delikanlım” diye bağırmaya başlayınca anladım durumu.

Kadınların ilgisinden hiç rahatsız olmadım, memnundum hala da öyleyim ama tehlikedir bir durum olduğu da açık. İnsan kendini o ilgiye kaptırıp “Ben neymişim” diyebilir…Bir keresinde trafikte kadınlar, genç kızlar toplanıp arabamı sallamışlardı anımsıyorum. Garip bir his. Korkuyor insan…"

SURVİVOR’A GİDİŞİ SON ANDA İPTAL OLDU

“Yeter dizisi ile 9 yıldır ara verdiğim sektöre geri döndüm. Bu işten önce de Survivor  için Acun Medya ile görüşüyordum. Hatta  Yeter’den gelen daha güzel bir rolü SURVİVOR için reddettim. Baş rollerden biriydi…

Ama düşünsene ‘Acun Medya ile 4’üncü görüşmeye kadar gelmişim. Artık adaya kesin giderim' zannediyordum. Ama öyle olmadı. Son anda Survivor’a  almak istemediler.  Bu sırada diziye de hayır dediğim için resmen yıkıldım…

Allahtan bu hayal kırıklığı az sürdü. Yeter başarılı oldu, devam etti ve yapımcılar bir başka rol ile beni kadroya dahil ettiler.

Açıkçası şu an halimden çok memnunum. Survivor’ı PR olsun diye istemiştim. Neticede ekranların en çok izlenen işlerinden biri…Ama her şey olacağına varıyor. Bir daha o adaya gitmeyi düşüneceğimi zannetmem."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.