CEP TELEFONLARININ GÜVENDE OLDUĞU, EĞLENCE DOLU BİR YILBAŞI YEMEĞİ !..

CEP TELEFONLARININ GÜVENDE OLDUĞU, EĞLENCE DOLU BİR YILBAŞI YEMEĞİ !..

Teknoloji Sektöründe ilklere imza atan Cepkask A.Ş, 26 Aralık Cuma Günü Kuruçeşme Balık Restaurant`da çalışanlarına ve magazin basının önde gelen isimlerine yeni yıl yemeği düzenledi.

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Cepkask A.Ş, 26 Aralık Cuma Günü Kuruçeşme Balık Restaurant'da çalışanlarına ve magazin basının önde gelen isimlerine yeni yıl yemeği düzenledi.

İş, sanat, sosyete ve basın dünyasından birçok ünlü ismin davetli olarak yer aldığı yemeğe duayen magazin gazetecisi Salih Keçeci, Bekir Saçar ve magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir'de katıldı.

Özel fasıl eşliğinde eğlencenin doruğa çıktığı gecenin ev sahipliğini yapan Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, tüm konukları tek tek kapıda karşıladı ve gecenin organizasyonunun mimarı 'Brandistanbul PR'ın kurucusu Hatice Kumalar'da naif, misafirperver ve pozitif yaklaşımı ile gecenin ilgi odağı oldu.

Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç'in asistanlığını yapan Merve Söğüt ve Cepkask İletişim Müdürü Ebru Demirbayraklı, şık, zarif ve sempatik halleriyle gecede adeta gözleri kamaştırdı.

Yılbaşı çekilişlerinin de yapıldığı ve alkolün su gibi aktığı eğlence, gecenin ilerleyen saatlerine kadar renkli bir şekilde devam etti.

Basın mensuplarına 1 yıllık Cepkask hizmet paketinin de hediye edildiği gecede Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir'in şirketin 2015 yılı hedeflerine dair sorularını yanıtladı.

Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, cep Telefonu ve elektronik cihaz pazarının yüzde 20'sine hizmet verdiklerini belirterek, "Bununiçin satış adedimizi çok yükseltmek istemiyoruz. Kaliteli hizmet verebilmek içinyavaş yavaş büyümeyi planlıyoruz. Firmamız 2015'teüzerine yüzde 20 koyarak büyüyecektir" dedi.

Gülgeç, 2004 yılında işe başladıklarında elektronik cihazlara hizmet verme konusunda gelecek 10 yıl için kendilerine kimsenin rakip olamayacağını düşündüklerini hatırlattı.

Gülgeç, beklentilerinin gerçekleştiğini belirterek, "Şimdi 10 yıl geçti bugünbakıyoruz halarakibimiz yok. Ve diyoruz ki önümüzdeki 10 yıl da Cepkask'ın sektöründe bir rakibi olması mümkün değil" diye konuştu.

2014 yılınınzor bir dönem olduğuna işaret eden Gülgeç, şöyle devam etti:

"Biz 2014 yılında yüzde 40'a yakınbüyüme gerçekleştirdik ama cep telefonlarına uygulanantaksit sınırlandırması, satışları önemli ölçüde düşürdü. 2013 yılında 14 milyoncep telefonusatılırken 2014 sonu itibariyle bu rakamın 9,5 milyon civarında gerçekleşmesi bekleniyor. Bu düşüş Cepkask'ın satışlarında da etkili oldu.

Zor yıllar şirketlerin güçlendiği yıllardır. Biz de bu yılları güçlenerek atlattık. 2015'te piyasanın düzelmesiyle, önümüzdeki seçim sürecini de aşmakla beraber yılın ikinci yarısında hem sektörhem de Cepkask bunaparalel olarak büyüyecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.