Ceren Kaplakarslan... TİCARET ATILDI!

Ceren Kaplakarslan... TİCARET ATILDI!

Oyuncu Ceren Kaplakarslan ticaret hayatına atıldı. Bugüne kadar kazandığı paralardan birikim yaparak kendi işini kuran genç oyuncu güzellik salonu açtı.

 Ataşehir’de “Frida” adını verdiği güzellik merkezinin açılışını gerçekleştiren Ceren Kaplakarslan’ı  yakın dostları ve sanatçı arkadaşları yalnız bırakmadılar.

Babası Atilla Kaplakarslan’nın da katıldığı açılış partisine Tamer Karadağlı, Enis Fosforoğlu, Yılmaz Morgül, Kamuran Akkor, eski mankenlerden Engin Koç ve Gülay Onay. Survavior yarışmıcaları Tuğçe Melis Demir ile Burçak Tuncer’in yanı sıra “Paket Servis” oyununda rol arkadaşları Cengiz Orhonlu ve Duygu Karaca ile yönetmen Onur Şenay katıldılar. Medikal estetik dananlığının yanı sıra Hydra-Facial, Hi-Fışmu, soğuk lipoz, mikroiblading, led terapi gibi yeni nesil uygulamaların yapıldığı merkezde erkekler içinde çeşitli bakım uygulamaları var.

cerenkaplarslan_acilis1.jpg

Ceren Kaplakarslan “Bugüne kadar çok çalıştım ve hep kendime ait bir işim de olsun istedim. Oyunculuk işini yürütürken bir taraftan da kendi işimin patronu oldum.

Güzellik merkezi işini seviyorum. Bu konularda kendim için uyguladığım ve bildiğim şeyler var.

Bu birikimlerimi profesyonel arkadaşlarım ile birlikte güzelliğe önem verenlere aktaracağım” dedi.

Taş fırın erkeği Tamer Karadağlı’yı kandıramadılar…

Açılış için güzellik merkezine gelen Tamer Karadağlı’ya beyler için uygulanan cilt bakımı yapmak isteyen güzellik merkezi uzmanları ünlü sanatçıyı bu konuda ikna edemediler.

Karadağlı “Bu konulara hiç ilgim yok. Hele hele hayranlarım beni cilt bakımı yaptırırken görürlerse karizma dağılır” diyerek teklifi geri çevirdi.

Robot mask ile led terapi…

Güzellik merkezindeki en ilginç uygulamalardan biri ise robot mask ile yapılan “Led Terapi” uygulaması.

Erkek kadın herkese uygulanan “Led Terapi” yüze katılan robot mask ile yapılıyor. Uygulamada yorgunluk ve yaşlanmaya bağlı olumsuz etkiler ortadan kaldırılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.