Cevahir Turan... FİLM PSİKOLOJİSİNİ BOZDU!..

Cevahir Turan... FİLM PSİKOLOJİSİNİ BOZDU!..

ARAF 2 filminin güzel başrol oyuncusu Cevahir Turan çekimlerden önce cinleri olan bir falcıya gittiğini ve koruma muskası yaptırdığını söyledi.

Görüştüğü kadının cinlerinden ‘Rahmanlarım’ diye bahsetmesi ve Cevahir Turan’a hayatı ile ilgili kimsenin bilmediği şeyleri anlatması genç oyuncunun etkilenip inanmasına sebep olmuş.

ARAF 2’nin çekim tarihlerinin belli olmasından sonra tekrar bu kadınla görüşmeye giden Cevahir Turan kadına cinler ile ilgili sorular sormuş ve çok ilginç cevaplar almış. Kadının diğer boyutta bir ordusu olduğunu söylemesi, cinlerin yaşamları ile ilgili detaylı bilgiler vermesi ve yeni başlayacağı işte cinleri rahatsız etme ihtimalinin olduğunu söylemesi güzel oyuncuyu bayağı korkutmuş.

Kadın Cevahir Turan’a bir koruma muskası yapıp vermiş. Üzerinden hiç ayırmamasını, ama yine de işi esnasında yaptıklarına ve söylediklerine çok dikkat etmesi gerektiğini söylemiş.

Cevahir Turan sette hiçbir aksilik yada kaza yaşamadığını, ancak Kaan Songün’ün rol gereği okuduğu bazı arapça sözleri duyduktan sonra geceleri sebepsiz yere uyandığını söyledi. Son günlerde Cevahir Turan’ın gecenin geç saatlerinde yakın kız arkadaşlarını arayıp sabaha kadar sohbet etmesi herkes tarafından biliniyor…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum