Cevap Sende... SORUYU BİZ SORUYORUZ, CEVABI SİZ VERİYORSUNUZ!

Cevap Sende... SORUYU BİZ SORUYORUZ, CEVABI SİZ VERİYORSUNUZ!

Eğlenceli ve sıra dışı yarışma programı “Cevap Sende”nin atv’de canlı yayınlanan ilk bölümünde, izleyicilerin programın uygulamasına gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle sosyal medya yıldızı oldu.

140.000 Kişi Uygulamayı İndirdi

Sevilen sunucu Anıl İlter’in sunduğu “Cevap Sende” yarışmasında, stüdyoda canlı yayında sorulan soruların, ekran başındaki izleyicilerin akıllı telefonlarına ya da tabletlerine indirdikleri “Cevap Sende” uygulaması aracılığıyla ‘o anda’ verdikleri yanıtı, yarışmacıların doğru tahmin etmesi  gerekiyor.

Program yayına girdiği saatlerde “Cevap Sende” uygulamasına gösterilen yoğun ilgi sonucu, programın akıllı telefonlara indirildiği Apple App Store’da kilitenmeler yaşandı. Programa bağlanmak için kullanılan Facebook ve Twitter connect sunucuları da aynı şekilde yoğun başvurudan dolayı kilitlendi.

TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

Türkiye’deki internet altyapısını zorlayan yarışma “Cevap Sende” ilk bölümü sırasında kullanıcı sayısı ve uygulama indirme sayısı ile birçok rekora imza attı.

Toplamda Fenerbahçe stadının 3 katına karşılık gelen 140 bin kişinin uygulamayı indirdiği, 80 binden fazla izleyicinin uygulamada sorulan her soruya aynı anda yanıt verdiği yarışmada, giriş yapan ama yoğunluktan dolayı uygulamayı indiremeyen 320 bin civarı izleyici tespit edildi.

Yayın sırasında binlerce kişinin tepkisine neden olan yavaşlama sonrası, programın sunucusu Anıl İlter, neredeyse Türkiye internet alt yapısı sınırlarını zorlayan bu yoğunluk için Türkiye’ye teşekkür etti.

TÜRK EKİP TARAFINDAN HAZIRLANDI

Programın uygulamasını hazırlayan ve tamamen Türkler’den oluşan 15 kişilik ekip, gece boyunca server yoğunluklarını atlatmaya çalışırken, anlık kullanılan internet hacminin Türkiye genelinde tüm uygulama ve web sayfaları trafiğini en az 3’e katlaması sonucu, programın yayınının sonuna doğru bazı anlarda çaresiz kalındı. Uygulamadaki kilitlenmenin önümüzdeki haftaya kadar çözülmesi için Türk ekip geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyor.

 LİSTEDE TWITTER’I GEÇTİ

“Cevap Sende” uygulaması hem Apple’ın AppStore hem de Google Play uygulama indirme sayfalarında programın yayına girmesiyle “En çok indirilen ücretsiz uygulamalar” listesinde üst sıralara yükseldi.

Programın ilk yayına girdiği salı günü, Apple App Store’da en çok indirilen uygulamalar arasında YouTube’dan sonra 6. sıraya yerleşti ve Twitter uygulamasını geçti.

SORUYU BİZ SORUYORUZ, CEVABI SİZ VERİYORSUNUZ

Anıl İlter’in sunduğu ve dünyada ilk kez, izleyicilere sorulan soruların cevaplarını stüdyodaki yarışmacıların tahmin etmeye çalıştığı interaktif yarışma programı “Cevap Sende” yeni bölümü ile Salı akşamı 22:45’te atv’de.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.