Ceyhun Yılmaz... BUZ PİSTİNDE EVLENME TEKLİFİ!

Ceyhun Yılmaz... BUZ PİSTİNDE EVLENME TEKLİFİ!

Ziyaretçilerine güzel vakit geçirmeleri için ünlü isimlerle özel günlerde sürprizler hazırlayan Metroport AVM, Sevgililer Günü`nü de Ceyhun Yılmaz ile kutladı.

Bahçelievler Metroport AVM'nin Sevgililer Günü etkinliği, ?Aşk Dansı? olarak da bilinen Tango gösterisi ile başladı... Çiftler, Sevgililer Günü?nde aşkın ve tutkunun melankolik müziklerle harmanlandığı bir gösteri izleme imkanı buldu.

Bu keyifli dans şöleninin ardından, sahneye Ceyhun Yılmaz çıktı. Ünlü şovmen önce şiir kitaplarını imzaladı sonra izleyiciler arasında ki sevgililerin katıldığı bir yarışma düzenledi . Yarışmada sevgilisine en romantik sözleri söyleyen çiftler altın kazandı.

Sevgililerin birbirlerine "çiçeğim, böceğim" gibi hitap şekillerini diline dolayan Ceyhun Yılmaz, organizasyona esprileri ile renk kattı;

Metroport AVM'nin buz pistinde romantik evlenme teklifi...

Sevgililer Günü?nde sevgilisine sürpriz yapmak isteyen bir erkek izleyici Ceyhun Yılmaz'ı da sürprizin içine katarak, buz pistinde sevgilisine romantik bir evlenme teklifi etti. Teklif üzerine evet cevabı alan genç sevinirken, ünlü şovmen genç kıza "Biraz naz yapsaydın, hemen kabul etmeseydin" deyince eğlenceli dakikalar yaşandı.

Ceyhun Yılmaz büyük ödül olan Kız Kulesi'nde romantik bir akşam yemeğini ise en genç çifte hediye ederek, Metroport AVM'deki sevgililere veda etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.