Ceylan Ertem...'ŞARKICI OLACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEDİM!'

Ceylan Ertem...'ŞARKICI OLACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEDİM!'

Umut Kuzey, Koronavirüs salgını sebebiyle evlerde kaldığımız bu günlerde @milyonfest Instagram hesabından MilyonFest Online Sohbetleri'ni tüm hızıyla sürdürüyor.

MilyonFest Online'ın dün akşamki konukları Ceylan Ertem, Murat Ertel ve Ahmetcan Taşdemir oldu. Canlı yayının sürpriz konuğu ise Cem Adrian'dı...

Ceylan Ertem, 20 yaşında çok utangaçtım. Müzikoloji eğitimi aldığını ve müzik yazarı olacağını düşündüğünü söyleyen Ertem, şarkıcı olacağımı hiç düşünmedim dedi.

20 yaşında dahil olduğu Anima grubunun kendisi için çok önemli olduğunu ve grup dağıldıktan sonra çok üzüldüğünü sözlerine ekleyen müzisyen daha sonra solo albümünü yapmak için kendisini motive ettiğini sözlerine ekledi.

Müzik kariyerine ilk başladığı yıllarda menajerinin kendini bir yıl sonra kendini nerede görüyorsun sorusuna, istediğimi yiyebilmek diye yanıtladığını söyledi.

Müzisyenleri Destekleyin, Cahille Sohbeti Kesin

Pandemi sürecinde müzisyenlerin yalnız bırakıldığını söyleyen Ertem, ateş düştüğü yeri yakar, dedi. 20 senedir sahnedeydim ve hiç bu kadar uzak kalmamıştım.

Kendimi manevi olarak büyük bir boşlukta hissediyorum. Müzik eğlence değildir, ihtiyaçtır, dedi.

Dinleyicilerden sevdikleri müzisyenlerin albümlerini dinleyerek onlara destek olmalarını ve cahille sohbeti kesmelerini önerdi.

 

Cem Adrian Sürprizi Yeni Şarkılar Yolda...

Cem Adrian'ın hemen ardından canlı yayına Cem Adrian sürpriz bir bağlantı gerçekleştirdi.

Ceylan hislerime tercüman oldu diyen müzisyen, sahneleri ve MilyonFest'leri çok özlediğini söyledi. Ayda 20-25 gün konser veren biri olarak bu sürecin kendisine çok iyi geldiğini söyleyerek, çok mutlu olduğunu, bolca kayıt yaptığını sözlerine ekledi. Sürecin sonunda daha iyi bir dünya umudu taşıyorum, dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.