Ceza... MERSİN'DE FIRTINA GİBİ ESTİ !..

Ceza... MERSİN'DE FIRTINA GİBİ ESTİ !..

Rap müziğin yıldızı Ceza canlı orkestrasıyla birlikte geçtiğimiz akşam Mersin Kongre Sarayı’nda müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı

Her yaş grubundan katılımcının bulunduğu konserde Ceza sevenlerinin büyük coşkusuyla karşılaştı. Konser salonuna sığmayan kalabalık, içeri giriş yapamamasına rağmen konser bitimine kadar mekandan ayrılmadı. 

Sanatçı “SUSPUS” albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, geçmişten günümüze en sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Konser bitiminde salona sığmayan kalabalığın yanına giderek sevenlerini selamlayan Ceza, sonrasında da sosyal medya hesaplarından konser fotoğrafıyla birlikte bir mesaj yayınlandı.

Yoğun ilgiden dolayı dışarıda kalan birçok arkadaşımız oldu. Aklımız da onlardaydı tabii ki. Bir nebze de olsa gönül almak ve yakın zamanda tekrar geleceğimi söylemek için çıkıp yanlarına gittim. Aralarında çok Uzak şehirlerden gelen kardeşlerimiz de vardı ancak önce de belirttiğim gibi yoğunluk nedeniyle maalesef çoğu giremedi. İnşallah bir dahaki konserde onlarla birlikte de eğleneceğiz. İyi ki varsınız.. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.. Sizi seviyorum.” 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.