Cezmi Baskın... 'EMEK ÖDÜLÜ'NE DEĞER BULUNDU!

Cezmi Baskın... 'EMEK ÖDÜLÜ'NE DEĞER BULUNDU!

10 yıldır farklı şehirlerde düzenlenen ve gençleri çağdaş sinemaya teşvik etmek amacıyla yola çıkan Kısa Film Festivali'nde usta sanatçı Cezmi Baskın’a Rofife Emek Ödülü ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Sanat yaşamı boyunca sayısız dizi, sinema filmi ve tiyatro oyunuyla izleyicilerle buluşan Türkiye’nin en başarılı aktörlerinden Cezmi Baskın, geçtiğimiz günlerde 10. Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali söyleşileri kapsamında Ankara’daydı.

Film eleştirmeni ve televizyon programcısı Deniz Ali Tatar’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye genç sinemacıların da katılımı oldukça yoğundu.

10 yıldır farklı şehirlerde düzenlenen ve gençleri çağdaş sinemaya teşvik etmek amacıyla yola çıkan festivalde, usta sanatçı Cezmi Baskın’a Rofife Emek Ödülü ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Oyunculuk kariyeri önemli başarılar ve ödüllerle dolu olan Baskın, geçen yıl başrolünde yer aldığı Murtaza sinema filmiyle de Almanya'da yapılan 66. International Mannheim-Heidelberg Film Festivali'nde ve Boğaziçi Film Festivali’nde de ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödüllerini almıştı. 

Cezmi Baskın’ın başrollerinde olduğu yönetmenliğini Hakan Eser’in yaptığı ‘Kaç Kaçabilirsen’ filmi 4 Mayıs’ta ve yönetmenliğini Murat Toktamışoğlu’nun yaptığı ‘Dümdüzz Adam’ filmi ise 15 Haziran’da vizyona girmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.