Christina Applegate... 'ARTIK BASTONSUZ YÜRÜYEMİYORUM!'

Christina Applegate... 'ARTIK BASTONSUZ YÜRÜYEMİYORUM!'

2008'de meme kanserini yenen Christina Applegate, geçtiğimiz yıl MS (Multipl skleroz) hastalığına yakalandığını duyurmuştu. Tedaviye başlamak için o dönem rol aldığı diziye beş aylığına ara veren ünlü oyuncu, artık bastonsuz yürüyemediğini açıkladı.

'Married With Children', "Don't Tell Mom the Babysitter's Dead", 'The Big Hit', 'Grand Theft Parsons' ve 'Anchorman: The Legend of Ron Burgundy' gibi yapımlarla tanınan Christina Applegate, geçtiğimiz yıl ağustos ayında MS (Multipl skleroz) hastalığına yakalandığını açıklamıştı. 

O dönem rol aldığı 'Dead To Me' adlı diziye beş aylığına ara veren Applegate, tekrar çekimlere döndüğünde yaşadığı zorlukları ve son durumunu The New York Times'a anlattı.

Christina Applegate: Bastonsuz yürüyemiyorum - Magazin haberleri

"BASTONSUZ YÜRÜYEMİYORUM"

50 yaşındaki oyuncu, "İlk defa biri beni olduğum gibi görecek. Neredeyse 20 kilo aldım ve bastonsuz yürüyemiyorum.

İnsanların tüm bunların farkında olduğumu da bilmesini istiyorum" dedi.

Hastalığın ilk dönemlerinden bahseden Christina Applegate, "Bir yükümlülüğüm vardı. Bana, 'Duralım. Bitirmemize gerek yok.

Daha önce kaydedilmiş görüntülerle birkaç bölüm yapalım' diyorlardı ama onlara 'Hayır' dedim.

'Yapacağız, ama benim şartlarıma göre yapacağız' dedim" açıklamasında bulundu.

"NEREDEN BİLECEKTİM Kİ?"

Oyuncu ayrıca dizisinin ilk sezonunda çektiği bir dans sahnesi sırasında dengesini kaybettiğini de anlatıp, aslında hastalığının bazı semptomlarının o zaman ortaya çıkmaya başladığını ifade ederek "Keşke buna dikkat etseydim.

Ama nereden bilecektim ki?" dedi.

AYAKTA DURABİLMEK İÇİN KAPILARA YASLANMIŞ

Christina Applegate, beş aylık aranın ardından sete geri döndüğünde hareket kabiliyetinin azalmış olması sebebiyle bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu ve bir ses teknisyeninin bazı çekimleri yapabilmek için bacaklarını kaldırması gerektiğini söyledi.

Ünlü oyuncu ayrıca yürürken yardıma ihtiyacı olduğu için odaya girerken görüntülerini çekemediğini ve düz durabilmek için için ayakta olduğu sahnelerde kapılara yaslandığını da itiraf etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.