Cicişler... NİHAL CANDAN'IN +18 LİK VİDEOSUNU İFŞA ETTİLER!..

Cicişler... NİHAL CANDAN'IN +18 LİK VİDEOSUNU İFŞA ETTİLER!..

Nihal Candan’ın +18 videosu ortalığı kasıp kavurdu. Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, "İşte Benim Stilim" ile yıldızı parlayan, sonra "Survivor"da yarışan, en son adı Murat Boz ve Eser Yenenler ile anılan Nihal Candan’ın +18 videosunu sosyal medyadan paylaştı.

Cicişler ve Candan kardeşler arasında ipler gerildi.

candan-kardesler-den-cicis-kardeslere-agir

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler, geçtiğimiz günlerde Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle polemik yaşamıştı. Nihal ve Bahar Candan kardeşlerden, Ciciş kardeşler hakkında “Bizi onlara benzetmeniz hakaret gibi” demişti. Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin bu sözleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

candan-kardesler-den-cicis-kardeslere

Nihal ve Bahar kardeşlerin bu sözlerinin ardından gözler Ciciş kardeşlere çevrilmişti. Ciciş kardeşler dün sosyal medya hesaplarından Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin fotoğraflarını paylaşarak ateş püskürmüştü.

İşte Ciciş kardeşlerin o paylaşımı;

cicisler-instagram-paylasimlari

CİCİŞ KARDEŞLER NİHAL CANDAN’IN +18 VİDEOSUNU YAYINLADI

Cicişler, bugün sosyal medyadan Nihal Candan’ın +18’lik videosunu yayınladı. Ciciş kardeşler, Nihal Candan’ın yarı çıplak iki erkekle dans ettiği bir videoyu bulup repost etti. Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, Candan kardeşlere sosyal medyadan ateş püskürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.