Çiftlik Bank Tosun Firarda...ÇİFTLİKBANK MAĞDURLARI İLE ÖZEL GÖSTERİM!

Çiftlik Bank Tosun Firarda...ÇİFTLİKBANK MAĞDURLARI İLE ÖZEL GÖSTERİM!

'Çiftlik Bank' skandalını mizahi bir dille anlatan 'Çift'lik Bank - Tosun Firarda' filminin özel gösterimi Soho House'da gerçekleştirildi.

Pis Yedili'nin Orço'su Burak Alkaş ve  Fercan Bay'ın başrollerinde olduğu filmde Tayfun Sav, Vahdet Çakar, Murat Övüç, Gülen Adam Yaşar Şengül, Gökhan Çelik gibi isimler rol alıyor. 

Çiftlik Bank mağdurlarından filme destek veren bir grupla birlikte düzenlenen özel gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan film ekibi, neşeli halleriyle dikkat çekti. 

Büyük ilgi gören özel gösterimde konuşan Çiftlik Bank mağdurlarından Tuğrul Ünal; bende bu oluşuma para kaptırdığım için arkadaşlarım benimle çok dalga geçtiler.

Filmden de öyle haberim oldu. Filminin çekildiğini duyan arkadaşlarım bana sosyal medyadan afişini gönderdiler, dedi. Ünal, filmle  ilgili düşüncelerini de şu şekilde açıkladı;

Ben de bu duruma gülüyorum. Benim çok kaybım yok ama büyük acılar çekenler, ailesi dağılanlar oldu.

Onlara çok geçmiş olsun. Filmde mağdurlarla yani bizlerle dalga geçmek gibi bir durum yok.

Filmin yapımcısı ve  yönetmeni İsmail Hakkı Koç; Toplumun kanayan yarasına parmak basmak istedik. Bu tarz dolandırıcılara bir daha kanmayalım, diye bu filmi çektik, dedi. 

Filmin baş rolleri Burak Alkaş ve Fercan Bay da bu filmi izleyin, gülün eğlenin ve bir daha bu tür tuzaklara düşmeyin dediler.

Yılın komedisi olmaya aday film, 16 Kasım'da vizyona girecek. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.