Çiğdem Savaş... "GÜZELLİĞİMİ ORGANİK ÜRÜNLERLE KORUYORUM!"

Çiğdem Savaş... "GÜZELLİĞİMİ ORGANİK ÜRÜNLERLE KORUYORUM!"

Basının yoğun ilgi gösterdiği Organik Sarayı Türkiye buluşmalarında firmanın marka yüzü olan Ünlü manken Çiğdem Savaş gösterilen ilgiden hayli memnun oldu.

Ünlü manken Çiğdem Savaş geçtiğimiz günlerde kale outlet centerde Organik sarayının Türkiye buluşmaları çerçevesinde hayranları ile buluştu.

Basının yoğun ilgi gösterdiği Organik Sarayı Türkiye buluşmalarında firmanın marka yüzü olan Ünlü manken Çiğdem Savaş gösterilen ilgiden hayli memnun oldu. Aynı zaman da Organik Sarayının marka yüzü olan Çiğdem Savaş; "Organik Sarayı gibi bir markanın yüzü olmak beni çok mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. Görüyorum ki halkın ilgisi de çok yoğun. Bizde halkımızın doğal yöntemlerle dertlerine merhem olmaya yardımcı oluyoruz" dedi.

Çiğdem Savaş sözlerine şu şekilde devam etti: "Ben Organik sarayının doğal ürünlerini kullanarak güzelliğimi ve formumu koruyorum. Ancak bizim dünyamızda olan ünlüler doğal değiller artık. Hem dış görünüşleri hem de iç dünyaları doğal değil. Yüzlerine iğnelerle botokslar, estetik ameliyatlar yaptırıyorlar. Sonra da yüzlerindeki ifadeler yok oluyor." dedi.

Ünlü manken bir dargın, bir barışık ünlüler için de şunları söyledi: "sanatçı arkadaşlar Albüm çıkartacakları zaman ya sevgililerinden ayrılıyorlar ya da kocalarından. Bu haberlerde özel olarak basın danışmanları tarafından yaptırılıyor. Nedense Albüm çıktıktan sonra da biz barıştık yalanı söyleyip resmen bizlerle dalga geçiyorlar." dedi.

Savaş, ayrıca sosyal medyada gündeme gelen bazı sanatçıları diline doladı. Savaş; "Bazı ünlülerin ne yapmak istediğini bir türlü anlayamıyorum. Bir kadın sanatçımızın twitterdaki görüntüleri beni şoka uğrattı. O hanıma bir gün bakıyorum ekranlarda türbanlı, bir gün bakıyorum anadan doğma çıplak. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Ben bakarken utandım, Yazık bir kadının kendini bu kadar düşürmesi utanç verici bir durum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.