Çiğdem Tunç?  ORGANİK SARAYI'NIN EKRAN YÜZÜ OLDU!

Çiğdem Tunç? ORGANİK SARAYI'NIN EKRAN YÜZÜ OLDU!

Çiğdem Tunç artık bir güzellik ve estetik savaşçısı? Tunç; ekranlarda organik Sarayına ait güzellik ürünlerini anlatacak..

Son yıllarda ülkemizde yaygınlaşan bitkisel ürünler konusunda önde gelen firmalardan biri olan Organik Sarayı ekranların sevilen yüzü olana Çiğdem Tunç'la anlaşarak bitkisel ürünlerin kullanımı hakkında halkı bilgilendirmek ve daha çok teşvik etmek için anlaştı.

MFÖ Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Organik sarayı, ekranların güler yüzlü sunucusu Çiğdem Tunç aracılığıyla televizyonlarda bitkisel ve doğal ürünleri anlatacak.

MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk; ''Biz Organik sarayı markası adı altında üretmiş olduğumuz doğal ve bitkisel ürünlerimizin ekranlarda anlatılması için halkımızın nezdinde güvenilir sevilen isimlerle çalışmayı düşündük. Yapmış olduğumuz anket çalışmalarında ünlü sunucu Çiğdem Tunç'un halkımızın güvendiğini gördük. Biz de tamamen doğal ve bitkisel ürünler konusunda lider firmalardan biriyiz. Ürünlerimizdeki başarı oranı belli, yüzde yüz başarı görmediğimiz hiçbir ürünü piyasaya sürmüyoruz. Elde etmiş olduğumuz başarıyı ülkemizin güvenilir isimleri ile de paylaşıp doğal ve bitkisel ürünlerin önemine değinmek için Çiğdem Tunç ile anlaştık. Çiğdem hanımla artık doğal ve bitkisel ürünlerin önemini halkımıza anlatacağız" dedi.

Ünlü sunucu Çiğdem Tunç ise "Ben günlük hayatımda doğal ve bitkisel ürünler kullanıyorum. Çok faydasını görüyorum cildimin pürüzsüzlüğünü ve dinginliğini bu ürünlere borçluyum bu nedenle de doğal ve bitkisel ürünlerin halkımız tarafından tercih edilmesi için sektörün önde gelen firmalarından biri olan Organik Sarayının ürünlerini anlatacağım." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.