Çiğdem Tunç Tiyatrosu... 'GÖZYAŞI SARAYI KÖSEM SULTAN'A TAMEV YARARINA MUHTEŞEM GALA!

Çiğdem Tunç Tiyatrosu... 'GÖZYAŞI SARAYI KÖSEM SULTAN'A TAMEV YARARINA MUHTEŞEM GALA!

Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nun "Gözyaşı Sarayı Kösem" adlı oyunu, 24 Aralık 2023'te gerçekleşen görkemli galasıyla sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

Tamev Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Marçak, Kamuran Akkor, Selçuk Ural, Banu Noyan, İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, , Şaylan Akmen, Ayşe Erbulak, Özden Özgürdal, Banu Karadağlı, Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Murat Parasayar, gibi önde gelen isimlerin katılımıyla gece, sanatseverler ve Tamev destekçileri tarafından büyük beğeni topladı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICAK YEMEK ULAŞTIRILDI

Ünlü isimlerin yoğun ilgisiyle renklenen gecede, TAMEV’in değerli sponsorluğu ve “Bir Öğün de Benden Olsun” projesi etkinliği daha da anlamlı kıldı.

cigdemtunc-kosemsultan1.jpg

TAMEV'in sosyal sorumluluk projesi sayesinde satılan biletler vesilesi ile toplanan bağışlarla, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırıldı.

İZLEYİCİLERDE DUYGUSAL BİR BAĞ OLUŞTURDU

Kosta Kortidis'in yönetmenliğindeki oyun, Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihi dönemine duygu dolu bir yolculuk sunarak seyirciyi derinden etkiledi.

cigdemtunc-kosemsultan2.jpg

Oyuncuların güçlü performansları, tarihi karakterlerin dramatik hikayelerini canlı ve etkileyici bir şekilde sunarak izleyicilerde duygusal bir bağ oluşturdu.

ETKİNLİK, OYUNUN BÜYÜLEYİCİ ATMOSFERİYLE DEVAM ETTİ

Gala öncesinde düzenlenen keyifli kokteylle başlayan etkinlik, oyunun büyüleyici atmosferiyle devam etti. Oyuncular, gala sonrasında basın panosu önünde poz verirken, konuklarla samimi anlar yaşadı.

cigdemtunc-kosemsultan5.jpg

Tamev tarafından düzenlenen özel sertifika töreniyle, “Bir Öğün de Benden Olsun” projesi kapsamında oyuncular ödüllendirildi. Gecenin unutulmaz anlarına Banu Miray Noyan ve Doğukan Erdem Kutlu’nun kusursuz sunumu eşlik etti.

SANATA VE SANATÇIYA DESTEK

cigdemtunc-kosemsultan3.jpgcigdemtunc-kosemsultan4.jpg

TAMEV Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Marçak, TAMEV olarak açlıkla mücadele için çıktıkları yolda sanata ve sanatçıya önem verdiklerini Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur diyerek sanatı ve çağdaş Türk gençlerinin eğitimini desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.