CİLDİNİZE `CADI FINDIĞI` MUCİZESİ!

CİLDİNİZE `CADI FINDIĞI` MUCİZESİ!

Witch Hazel (Cadı Fındığı) ağacının kabuğundaki özle hazırlanan ve Türkiye`nin ilk ve tek yüzde yüz doğal cilt temizleme seti olan Dickinson`s artık Türk tüketicilerle de tanışıyor.

Kuzey Amerika'nın soğuk kış şartlarında yetişen, kar yağdıktan sonra bile çiçek açabilen Witch Hazel (Cadı Fındığı) ağacının kabuğundaki özle hazırlanan ve Türkiye'nin ilk ve tek yüzde yüz doğal cilt temizleme seti olan Dickinson's artık Türk tüketicilerle de tanışıyor.

İçerdiği Witch Hazel özü ile cildi temizleyen ve kurutmadan rahatlatan Dickinson's ürünlerinde kesinlikle hiçbir kimyasal katkı maddesi bulunmuyor.

Dermotolojik olarak test edilen ve tüm cilt tipleri için uygun olan set; gözenek temizleyici tonik, hassas cilt temizleyici jel, yağ dengeleyici ıslak mendil ve yüz yıkama köpüğünden oluşuyor.

Normal, yağlı, kuru, karma, geniş gözenekli ve hassas ciltler için hazırlanan setteki ürünlerin fiyatları 39-80 TL arasında değişiyor ve ürünler yalnızca bayi eczanelerde satılıyor. Bayi eczanelerin listesine www.witchhazel.com.tr adresinden ulaşılabiliniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.