Çılgın Ortak... VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU!

Çılgın Ortak... VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU!

Başarılı oyuncular Sinan Çalışkanoğlu ve Nur Erkul, yeni komedi filmi “Çılgın Ortak”ta buluştu. İkilinin birbirine gıcık olan acemi dedektifler Serdar ve Aslıhan’ı canlandırdığı film, 16 Temmuz’dan itibaren sinema salonlarında kahkaha fırtınaları estirecek.

 Özgür Selvi’nin yazıp yönettiği filmde, başarılı oyuncular Sinan Çalışkanoğlu ve Nur Erkul başrolde.

İkili, gizemli bir cinayeti çözmekle görevlendirilen acemi dedektifler Serdar ve Aslıhan rolünde seyirci karşısına çıkacak.

16 TEMMUZ’DA VİZYONDA

Oyuncu kadrosunda Ali Tarık Fındık, Ayşe Kökçü, Burak Er, Polen Ocakoğlu, Melisa Şalgam, Mehmet Yıldırım, Fatma Yılmaz, Mehmet Emre Ertunç, Ada Aksu, Sinan Bengier ve Alican Albayrak’ın da yer aldığı “Çılgın Ortak”, 16 Temmuz Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

DEDEKTİFLERİN EVLİLİK OYUNU

Yapımcılığını Selvi İstanbul’un, uygulayıcı yapımcılığını Ebru Hamamcıoğlu’nun üstlendiği “Çılgın Ortak”ın müzikleri ise Barış Aryay’ın imzasını taşıyor.

Filmin konusu ise şöyle: Birbirine gıcık olan acemi dedektifler Serdar ve Aslıhan, bir cinayeti çözmekle görevlendirilir.

Şüphelilere yaklaşmak için evli bir çift gibi davranmak zorunda kalan ikili, adeta dedektiflik mesleğini tersten icra eder ve buldukları her ipucunda katilden biraz daha uzaklaşırlar.

Kısa süre içinde çılgın ortakların dedektifliğe hızlı ama imkansız bir giriş yaptıkları anlaşılır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.